Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Διάφορος Εξοπλισμός

Νέα προϊόντα

Διάφορος Εξοπλισμός

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορο εξοπλισμό για super market, κρεοπωλεία, φούρνους και ζαχαροπλαστεία, καφέ μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία για να ταιριάξουν απόλυτα στις ανάγκες σας. Μοναδικά κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Διάφορος Εξοπλισμός  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • για Super Market

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων προϊόντων για τον βοηθητικό εξοπλισμό του super market - mini market σας. Μοναδικά κομμάτια άριστης ποιότητας.

 • για Κρεοπωλεία

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μεταχειρισμένα για τον εξοπλισμό του κρεοπωλείου σας πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση που σας δίνουμε μόνο εμείς.

 • για Φούρνους...

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις μεταχειρισμένων ειδικά για φούρνους και ζαχαροπλαστεία. Ικανές να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες με πολύ χαμηλό κόστος.

 • για Καφέ Μπαρ

  Στην Topfrost θα βρείτε επιλεγμένο μεταχειρισμένο εξοπλισμό για το καφέ μπαρ σας σε ασύγκριτες τιμές και με εγγυημένη ποιότητα ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες σας. 

 • για Εστιατόρια

  Στην Topfrost θα βρείτε τον καλύτερο επαγγελματικό εξοπλισμό για το εστιατόριο σας με τιμές και ποιότητα που δεν συγκρίνονται. Επιλέγουμε προσεκτικά τα ιδανικά κομμάτια για την επιχείρηση σας.

 • για Ξενοδοχεία

  Στην Topfrost θα βρείτε επιλεγμένο επαγγελματικό εξοπλισμό για το ξενοδοχείο σας. Ότι χρειάζεται ακόμη και ο πιο απαιτητικός επαγγελματίας για τις ανάγκες της επιχείρισης του θα το βρείτε στην εταιρεία μας.