Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ανατρεπόμενα τηγάνια

Στην Topfrost θα βρείτε προτάσεις για ανατρεπόμενα τηγάνια επαγγελματικής χρήσης. Είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητα τους είναι 50, 80 και 120 λίτρα ανάλογα με το μοντέλο. Διαθέτουν θερμοστάτη 0-300οC για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και διακόπτη ασφαλείας για την άμεση διακοπή λειτουργίας της συσκευής. Επ...

Στην Topfrost θα βρείτε προτάσεις για ανατρεπόμενα τηγάνια επαγγελματικής χρήσης. Είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητα τους είναι 50, 80 και 120 λίτρα ανάλογα με το μοντέλο. Διαθέτουν θερμοστάτη 0-300οC για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και διακόπτη ασφαλείας για την άμεση διακοπή λειτουργίας της συσκευής. Επίσης, διαθέτουν βαλβίδα αποστράγγισης λαδιού και περιστρεφόμενο μοχλό για την χειροκίνητη ανατροπή του κάδου. Είναι ιδανικά για κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων και cateringόπου οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ανατρεπόμενα τηγάνια.

Περισσότερα

Ανατρεπόμενα τηγάνια  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα