Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φρυγανιέρες

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φρυγανιέρες. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν δυνατότητα ψησίματος 150-450 φέτες / λεπτό. Διαθέτουν αλυσίδα κύλισης για την εύκολη μεταφορά του ψωμιού και ρυθμιστή ταχύτητας ώστε να ρυθμίζεται πόσο αργά ή γρήγορα θα ψήνετε το ψωμί. Επίσης, διαθέτη δίσκο για τα ψίχουλα. Το πλάτος της α...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φρυγανιέρες. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν δυνατότητα ψησίματος 150-450 φέτες / λεπτό. Διαθέτουν αλυσίδα κύλισης για την εύκολη μεταφορά του ψωμιού και ρυθμιστή ταχύτητας ώστε να ρυθμίζεται πόσο αργά ή γρήγορα θα ψήνετε το ψωμί. Επίσης, διαθέτη δίσκο για τα ψίχουλα. Το πλάτος της αλυσίδας μεταφοράς είναι από 18, 28 και 36 εκατοστά ανάλογα με το μοντέλο. Είναι ιδανικές για καφέ μπαρ και για μπουφέ ξενοδοχείων και catering.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις φρυγανιέρες μας.

Περισσότερα

Φρυγανιέρες  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα