Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Βιτρίνες Ζαχαροπλαστικής

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Βιτρίνες Ζαχαροπλαστικής

Στην Topfrost θα βρείτε διαφόρων ειδών από βιτρίνες ζαχαροπλαστικής για την σωστή παρουσίαση των προϊόντων σας, ώστε να προσελκύουν τους πελάτες σας. Θα βρείτε βιτρίνες 4ων όψεων συντήρηση και κατάψυξη για την σωστή παρουσίαση παγωτών και γλυκών (τούρτες, παγωτίνια, παστακια κτλ) καθώς επίσης και βιτρίνες με τετράγωνα τζάμια συντήρησης για την ά...

Στην Topfrost θα βρείτε διαφόρων ειδών από βιτρίνες ζαχαροπλαστικής για την σωστή παρουσίαση των προϊόντων σας, ώστε να προσελκύουν τους πελάτες σας. Θα βρείτε βιτρίνες 4ων όψεων συντήρηση και κατάψυξη για την σωστή παρουσίαση παγωτών και γλυκών (τούρτες, παγωτίνια, παστακια κτλ) καθώς επίσης και βιτρίνες με τετράγωνα τζάμια συντήρησης για την άριστη παρουσίαση των γλυκών σας στους πιστούς σας πελάτες.

Χάρη στο μοναδικό τους σχεδιασμό και το μοντέρνο design τους οι βιτρίνες ζαχαροπλαστικής της Topfrost είναι ιδανικές για να εξοπλίσουν το αρτοζαχαροπλαστείο σας και να ανταπεξέλθουν τέλεια στις απαιτήσεις σας. Η ποικιλία των διαστάσεων τις καθιστά ιδανικές για όλα τα μεγέθη ζαχαροπλαστείου.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις βιτρίνες ζαχαροπλαστικής.

Περισσότερα

Βιτρίνες Ζαχαροπλαστικής  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Βιτρίνες 4ων Όψεων

    Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από βιτρίνες ζαχαροπλαστικής 4ων όψεων, συντήρησης και κατάψυξης, ιδανικές να συντηρήσουν και να προβάλουν άριστα τα προϊόντα σας στους πελάτες σας. Θα βρείτε μονόστηλες και δίστηλες βιτρίνες με ενσωματωμένη μηχανή. Οι συντηρήσεις έρχονται με γυάλινα ράφια, εσωτερικό φωτισμό και ψύξη με αέρα και οι καταψύξεις έρχοντια με σχάρα, εσωτερικό φωτισμό, στατική ψύξη και αυτόματη απόψυξη. Τέλος, θα βρείτε και βιτρίνες 4ων όψεων, συντήρησης - κατάψυξης, με εύρος θερμοκρασιών από +5 έως -20°C.

  • Βιτρίνες Με Ίσια Τζάμια

    Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από βιτρίνες ζαχαροπλαστικής ικανές να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Μοντέρνος σχεδιασμός με άριστη προβολή των προϊόντων σας αλλά και άριστης συντήρηση. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένη μηχανή και η ψύξη γίνεται με αέρα. Το ένα μοντέλο διαθέτει συρόμενα τζάμια στο πίσω μέρος και το άλλο στο επάνω μέρος. Δυνατότητα τοποθέτησεις το ένα δίπλα στο άλλο.