Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Ψήσιμο

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ψήσιμο

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συσκευών για κάθε τύπο ψησίματος που σας ενδιαφέρει στις καλύτερες τιμές της αγορας, για οποιαδήποτε επιχείρηση μαζικής εστίασης. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από πλατώ-γκριλ, φριτέζες, εστίες, ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά ή αερίου, καθώς και καβουρνιέρες,  ιδανικές για μικρά και μεγάλα εστιατόρια, καταστήμα...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συσκευών για κάθε τύπο ψησίματος που σας ενδιαφέρει στις καλύτερες τιμές της αγορας, για οποιαδήποτε επιχείρηση μαζικής εστίασης. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από πλατώ-γκριλ, φριτέζες, εστίες, ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά ή αερίου, καθώς και καβουρνιέρες,  ιδανικές για μικρά και μεγάλα εστιατόρια, καταστήματα fastfood, κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων. Επίσης, διαθέτουμε συσκευές για κρέπα, τοστ και βάφλες ιδανικές για όλα τα καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια. Ακόμα, έχουμε φρυγανιέρες ιδανικές για μπουφέ εστιατορίου και σαλαμάνδρες που σας προσφέρουν τραγανά αρτοσκευάσματα. Τέλος, έχουμε μεγάλη γκάμα από μηχανές γύρου, ηλεκτρικές και αερίου, ιδανικές για γυράδικα και κοτοπουλιέρες ιδανικές για εστιατόρια.

Περισσότερα

Ψήσιμο  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Εστίες

  Στην Topfrost θα βρείτε διαφόρων ειδών εστίες. Στην εταιρεία μας διαθέτουμε επιδαπέδιες και επιτραπέζιες εστίες ηλεκτρικές και αερίου, καθώς επίσης και επαγωγικές ηλεκτρικές εστίες. Είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ξεχωριστούς θερμοστάτες για τον εύκολο έλεγχο κάθε εστίες ξεχωριστά. Οι επιδαπέδιες εστίες στο κάτω μέρος διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο. Είναι κατάλληλες για χώρους εστίασης, ανεξαρτήτου μεγέθους, όπως κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων και catering.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις εστίες επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Πλατώ Γκριλ

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις από Πλατό Γκρίλ, ηλεκτρικά & αερίου ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουν λιποσυλλέκτη για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό. Επίσης, διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και παρέχουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια για τέλειο ψήσιμο. Είναι ιδανικά για κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων καθώς επίσης και για catering και καταστήματα fast food.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε έκθεση 600τμ όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε αναλυτικά τα πλατό-γκριλ μας, καθώς και άλλες συσκευές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το πιο πλατό-γκριλ θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες . Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των πλατό-γκριλ.

 • Φριτέζες

  Στην Topfrost θα βρείτε φριτέζες ηλεκτρικές & αερίου. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από φριτέζες διαφόρων μεγεθών, επιδαπέδιες και επιτραπέζιες, άριστης ποιότητας κατασκευής. Ανάλογα με τις ανάγκες σας στην εταιρεία μας θα βρείτε 4,8,12,18 και 24 λίτρων μονές και αντίστοιχα διπλές φριτέζες. Διαθέτουν όλες αντιστάσεις και έχουν ξεχωριστό θερμοστάτη ασφαλείας για κάθε αντίσταση. Διαθέτουν βάνα αποστράγγισης λαδιού ή αποσπώμενο κάδο ανάλογα με το μοντέλο. Τέλος, είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι ιδανικές για χώρους εστίασης, μικρούς και μεγάλους, όπως κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων και catering καθώς επίσης και για καταστήματα fastfood.  

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις φριτέζες μας.

 • Κρέπα

  Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές κρέπας διαφόρων διαστάσεων. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Στην εταιρεία μας θα βρείτε συσκευές κρέπας με επιφάνεια ψησίματος Φ35 ή Φ40 και χωρίζονται σε ηλεκτρικές και αερίου. Διαθέτουν μία ή δύο επιφάνειες ψησίματος ανάλογα το μοντέλο και διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε επιφάνεια. Προσφέρουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας για καλύτερο και ιδανικότερο ψήσιμο της κρέπας. Είναι ιδανικές για καταστήματα κρεπερι, καφέ μπαρ και ξενοδοχεία.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις συσκευές κρέπας.

 • Τοστ

  Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές τοστ. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος. Διαθέτουν επίσης ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Η θερμοκρασία της κάθε πλάκας ρυθμίζεται χειροκίνητα από 50-300οC. Οι τοστιέρες της Topfrostείναι ιδανικές για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς επίσης και για κυλικεία και καταστήματα fastfood.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις τοστιέρες μας.

 • Βάφλα

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βαφλίερες, μονές και διπλές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και έρχονται σε διάφορα σχέδια ανάλογα με την προτίμησή σας. Διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα. Η θερμοκρασία λειτουργίας ρυθμίζετε από 50-300οC. Διαθέτουν χρονοδιακόπτη για ρυθμίζετε εσείς τον χρόνο ψησίματος και για να αποφύγετε τυχόν υπερβολικό ψήσιμο. Είναι ιδανικές για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς επίσης και για τζελατερίες.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις συσκευές βάφλας.

 • Ανατρεπόμενα τηγάνια

  Στην Topfrost θα βρείτε προτάσεις για ανατρεπόμενα τηγάνια επαγγελματικής χρήσης. Είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητα τους είναι 50, 80 και 120 λίτρα ανάλογα με το μοντέλο. Διαθέτουν θερμοστάτη 0-300οC για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και διακόπτη ασφαλείας για την άμεση διακοπή λειτουργίας της συσκευής. Επίσης, διαθέτουν βαλβίδα αποστράγγισης λαδιού και περιστρεφόμενο μοχλό για την χειροκίνητη ανατροπή του κάδου. Είναι ιδανικά για κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων και cateringόπου οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ανατρεπόμενα τηγάνια.

 • Φρυγανιέρες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φρυγανιέρες. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν δυνατότητα ψησίματος 150-450 φέτες / λεπτό. Διαθέτουν αλυσίδα κύλισης για την εύκολη μεταφορά του ψωμιού και ρυθμιστή ταχύτητας ώστε να ρυθμίζεται πόσο αργά ή γρήγορα θα ψήνετε το ψωμί. Επίσης, διαθέτη δίσκο για τα ψίχουλα. Το πλάτος της αλυσίδας μεταφοράς είναι από 18, 28 και 36 εκατοστά ανάλογα με το μοντέλο. Είναι ιδανικές για καφέ μπαρ και για μπουφέ ξενοδοχείων και catering.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις φρυγανιέρες μας.

 • Σαλαμάνδρες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σαλαμάνδρες. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτουν αντιστάσεις πάνω-κάτω από ανθεκτικό κράμα μετάλλων και θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Επίσης, διαθέτουν λυχνία λειτουργίας και δίσκο για τα ψίχουλα για εύκολο καθαρισμό. Είναι ιδανικές για καφε-μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Μπορούν να ψήσουν όλα τα είδη ψωμιού και αρτοσκευασμάτων και να τα χαρίσουν μια τραγανή κρούστα.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις σαλαμάνδρες μας.

 • Μηχανές Γύρου

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μηχανές γύρου με καυστήρες της επιλογής σας, ηλεκτρικούς & αερίου. Η χωρητικότητα τους είναι για 15,30,50 και 80 κιλά κρέας ανάλογα με το μοντέλο και διαθέτουν 3,4 και 5 καυστήρες ανάλογα το μοντέλο και τα κιλά που χωράνε. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ξεχωριστούς θερμοστάτες για κάθε καυστήρα. Στην κορυφή φέρουν ισχυρό μοτέρ με δυνατότητα περιστροφής δεξιά και αριστερά,  για να γυρνάει τον γύρο.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές γύρου.

 • Κοτοπουλιέρες

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από κοτοπουλιέρες διαφόρων θέσεων σούβλας για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας,ηλεκτρικούς & αερίου. Φέρουν πόρτα από πυρίμαχο τζάμι και διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό για την καλύτερη προβολή των προϊόντων. Διαθέτουν επίσης διακόπτες για την περιστροφή της σούβλας καθώς και θερμοστάτες για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Είναι ιδανικές για εστιατόρια και γυράδικα αλλά και για ξενοδοχεία.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ανατρεπόμενα τηγάνια.

 • Καρβουνιέρες

  Στην Topfrostθα βρείτε καρβουνιέρες διαφόρων μεγεθών για το μαγαζί σας. Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ιδανικές για όλα τα μαγαζιά μικρά και μεγάλα. Είναι ιδανικές για εστιατόρια και κουζίνες ξενοδοχείων αλλά και για καταστήματα fastfood.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις καρβουνιέρες.

 • Ουδέτερα Inox