Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Βραστήρες

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Βραστήρες

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικούς βραστήρες για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας όπως επιδαπέδιους βραστήρες, βραστήρες ζυμαρικών ιδανικούς για όλες τις κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων. Είναι εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να βράσουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Επίσης θα βρείτε βραστήρες HOT DO...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικούς βραστήρες για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας όπως επιδαπέδιους βραστήρες, βραστήρες ζυμαρικών ιδανικούς για όλες τις κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων. Είναι εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να βράσουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Επίσης θα βρείτε βραστήρες HOT DOG σε ασυναγώνιστες τιμές, ιδανικούς για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια.

Περισσότερα

Βραστήρες  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Επιδαπέδιοι Βραστήρες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από επαγγελματικούς επιδαπέδιους βραστήρες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ηλεκτρικούς ή αερίου αναλόγως με το τι θα επιλέξετε. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητα τους είναι 70, 150 και 250 λίτρα. Διαθέτουν θερμοστάτη έως και 300οC για έλεγχο της θερμοκρασία καθώς και βαλβίδα ασφαλείας. Είναι εξοπλισμένοι με βάνα πλήρωσης ζεστού και κρύου νερού καθώς επίσης και με βάνα αποστράγγισης για εύκολο και γρήγορα άδειασμα του νερού. Είναι ιδανικοί για κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων αλλά και για κουζίνες catering.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους επιδαπέδιους βραστήρες.

 • Βραστήρες Ζυμαρικών

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από επαγγελματικούς ηλεκτρικούς βραστήρες ζυμαρικών σε ασυναγώνιστες τιμές. Ιδανικό για πιτσαρίες ή ιταλικά εστιατόρια που η ανάγκη για μεγάλες ποσότητες είναι αναγκαία. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητα τους είναι 15 και 20 λίτρα ανάλογα με το μοντέλο. Διαθέτουν θερμοστάτη ασφαλείας  και σύστημα υπερχείλισης σε περίπτωση που το νερό ξεπεράσει την χωρητικότητα του βραστήρα. Τέλος, διαθέτουν τάπα πλήρωσης νερού και βαλβίδα αποστράγγισης.   

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους βραστήρες ζυμαρικών.

 • Βραστήρες HOT DOG

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς βραστήρες HOT DOG για ζουμερά λουκάνικα σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Η συσκευή  HotDog Roller διαθέτει 5 περιστρεφόμενες ράβδους για καλύτερο ψήσιμο με ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Διαθέτει λιποσυλλέκτη για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό.

  Οι βραστήρες HotDog διαθέτουν θερμοστάτη 30-100οC για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Έχουν αλουμινένιο δίσκο νερού για καλύτερη κατανομή της θερμότητας. Ανάλογα με το μοντέλο διαθέτουν και αντιστάσεις για ψήσιμο ψωμιού. Τέλος διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας ON/OFFκαι λυχνία ένδειξης θερμοκρασίας.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους βραστήρες HotDog.

 • Συσκευές Sous Vide

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συσκευές Sous Vide. Ιδανικές συσκευές να χαρίσουν στα τρόφιμα σας μοναδική γεύση απολευθερώνοντας όλα τα αρρωματικά τους μέσα από το αργό ψήσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες.