Φούρνοι Αερίου Επαγγελματικοί | Topfrost

Οι καλύτεροι επαγγελματικοί φούρνοι αερίου από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους, όπως Lainox, Eka και Alphatech. 

Στην Topfrost θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φούρνους μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής αερίου εξοπλισμένους με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. 

Διαθέτουν σύνδεση στο internet για απομακρυσμένο χειρισμό, δυνατότητα αποθήκευσης προγραμμάτων ψησίματος και πρόσβαση σε Cloud αποθηκευτικό χώρο. Είναι ιδανικοί για GN 1/1 καθώς επίσης και για ταψιά 60x40.

Στη συλλογή μας υπάρχουν πολλοί κορυφαίοι επαγγελματικοί κυκλοθερμικοί φούρνοι αερίου ενώ στη σελίδα μας θα βρείτε ακόμα επαγγελματικές κουζίνες με εστίες αερίου και υγραερίου καθώς και ξεχωριστές επαγγελματικές εστίες αερίου.

Μετά την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας τεχνική υποστήριξη από την ομάδα service της εταιρεία μας.

Επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά) για να δείτε από κοντά όλους τους επαγγελματικούς φούρνους της συλλογής μας, καθώς και άλλα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει  για το ποιος φούρνος θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες!

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 42
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.