Μηχανές Γύρου

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από μηχανές γύρου με καυστήρες της επιλογής σας, ηλεκτρικούς & αερίου. Η χωρητικότητα τους είναι για 15,30,50 και 80 κιλά κρέας ανάλογα με το μοντέλο και διαθέτουν 3,4 και 5 καυστήρες ανάλογα το μοντέλο και τα κιλά που χωράνε. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ξεχωριστούς θερμοστάτες για κάθε καυστήρα. Στην κορυφή φέρουν ισχυρό μοτέρ με δυνατότητα περιστροφής δεξιά και αριστερά,  για να γυρνάει τον γύρο.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές γύρου.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.