Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μαχαίρια γύρου

Στην Topfrost θα βρείτε μαχαίρια γύρου με μετασχηματιστή ή χωρίς. Για εύκολη και γρήγορη κοπή γύρου, ντόνερ, κεμπάπ ή σαουάρμα (αραβικό κρεατικό σκεύασμα). Σας δίνουν την δυνατότητα να ρυθμίσετε το πάχος κοπής από 1 έως και 10 χιλιοστά. Έχουν σταθερή απόδοση στις 8200 στροφές το λεπτό και απεριόριστη ημερήσια κοπή. Χάρη στην εργονομική τους λαβή...

Στην Topfrost θα βρείτε μαχαίρια γύρου με μετασχηματιστή ή χωρίς. Για εύκολη και γρήγορη κοπή γύρου, ντόνερ, κεμπάπ ή σαουάρμα (αραβικό κρεατικό σκεύασμα). Σας δίνουν την δυνατότητα να ρυθμίσετε το πάχος κοπής από 1 έως και 10 χιλιοστά. Έχουν σταθερή απόδοση στις 8200 στροφές το λεπτό και απεριόριστη ημερήσια κοπή. Χάρη στην εργονομική τους λαβή ταιριάζουν τέλεια στο χέρι και δεν σας κουράζουν.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα μαχαίρια γύρου.

Περισσότερα

Μαχαίρια γύρου  Υπάρχουν 2 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα