Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μοτέρ Εξαερισμού

Στην Topfrost θα βρείτε όλων των ειδών από μοτέρ εξαερισμού. Είναι κατάλληλα για εξαερισμό επαγγελματικών κουζινών, ψησταριών, βιομηχανικών χώρων κτλ. Τα μοτέρ έρχονται μονοφασικά ή τριφασικά ανάλογα το μοντέλο και τις ανάγκες σας. Διαθέτουν φτερωτή κουταλοειδούς τύπου και τα πτερύγια είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην επιτρέπουν την επικάθιση υ...

Στην Topfrost θα βρείτε όλων των ειδών από μοτέρ εξαερισμού. Είναι κατάλληλα για εξαερισμό επαγγελματικών κουζινών, ψησταριών, βιομηχανικών χώρων κτλ. Τα μοτέρ έρχονται μονοφασικά ή τριφασικά ανάλογα το μοντέλο και τις ανάγκες σας. Διαθέτουν φτερωτή κουταλοειδούς τύπου και τα πτερύγια είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην επιτρέπουν την επικάθιση υπολειμμάτων. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι εύκολα στον καθαρισμό.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα μοτέρ εξαερισμού.

Περισσότερα

Μοτέρ Εξαερισμού  Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα