Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Θερμαινόμενοι Θάλαμοι

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από θερμαινόμενους θαλάμους εξαιρετικής ποιότητας ικανούς να κρατήσουν ζεστά τα προϊόντα σας αφού αυτά μαγειρευτούν. Θα σας βοηθήσουν στην μεταφορά τους από την κουζίνα στις βιτρίνες του καταστήματός σας. Η θερμοκρασία λειτουργίας τους κυμαίνεται από 0 έως +70οC και είναι κατάλληλα για GN 1/1. Είναι ιδανικ...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από θερμαινόμενους θαλάμους εξαιρετικής ποιότητας ικανούς να κρατήσουν ζεστά τα προϊόντα σας αφού αυτά μαγειρευτούν. Θα σας βοηθήσουν στην μεταφορά τους από την κουζίνα στις βιτρίνες του καταστήματός σας. Η θερμοκρασία λειτουργίας τους κυμαίνεται από 0 έως +70οC και είναι κατάλληλα για GN 1/1. Είναι ιδανικά για χώρους εστίασης όπως εστιατόρια και κουζίνες ξενοδοχείων.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Θερμαινόμενους Θάλαμους επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

Θερμαινόμενοι Θάλαμοι  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα