Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Κοτοπουλιέρες

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Κοτοπουλιέρες

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από κοτοπουλιέρες διαφόρων θέσεων σούβλας για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας,ηλεκτρικούς & αερίου. Φέρουν πόρτα από πυρίμαχο τζάμι και διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό για την καλύτερη προβολή των προϊόντων. Διαθέτουν επίσης διακόπτες για την περιστροφή της σούβλας καθώς και θερμοστάτες για τον έλεγχο της ...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από κοτοπουλιέρες διαφόρων θέσεων σούβλας για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας,ηλεκτρικούς & αερίου. Φέρουν πόρτα από πυρίμαχο τζάμι και διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό για την καλύτερη προβολή των προϊόντων. Διαθέτουν επίσης διακόπτες για την περιστροφή της σούβλας καθώς και θερμοστάτες για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Είναι ιδανικές για εστιατόρια και γυράδικα αλλά και για ξενοδοχεία.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ανατρεπόμενα τηγάνια.

Περισσότερα

Κοτοπουλιέρες  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.