Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ψύκτες Αρτοποιίας

Στην Topfrost θα βρείτε  μεγάλη γκάμα από ψύκτες αρτοποιίας οι οποίοι είναι ικανοί να καλύψουν όλες τις ανάγκες του αρτοζαχαροπλαστείου σας. Έχουν θερμοκρασία λειτουργίας +2 με +20οC και είναι ικανοί να κατεβάσουν την θερμοκρασία του νερού στους  +3οC πολύ γρήγορα. Διατίθενται σε χωρητικότητα 100, 140 και 240 λίτρα και είναι κατασκευασμένοι από ...

Στην Topfrost θα βρείτε  μεγάλη γκάμα από ψύκτες αρτοποιίας οι οποίοι είναι ικανοί να καλύψουν όλες τις ανάγκες του αρτοζαχαροπλαστείου σας. Έχουν θερμοκρασία λειτουργίας +2 με +20οC και είναι ικανοί να κατεβάσουν την θερμοκρασία του νερού στους  +3οC πολύ γρήγορα. Διατίθενται σε χωρητικότητα 100, 140 και 240 λίτρα και είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους ψύκτες αρτοποιίας μας επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

Ψύκτες Αρτοποιίας  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα