Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Πολτοποιητές

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από πολτοποιητες άριστης ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν αποσπώμενο κάδο και λεπίδα για ευκολότερο καθαρισμό. Διαθέτουν ψηφιακό πίνακα ελέγχου από όπου μπορείτε να ρυθμίζεται την ταχύτητας της λεπίδας που κυμαίνεται από 750 έως και ...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από πολτοποιητες άριστης ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν αποσπώμενο κάδο και λεπίδα για ευκολότερο καθαρισμό. Διαθέτουν ψηφιακό πίνακα ελέγχου από όπου μπορείτε να ρυθμίζεται την ταχύτητας της λεπίδας που κυμαίνεται από 750 έως και 1500 στροφές το λεπτό.  Η χωρητικότητα του μπολ είναι 15, 20 και 50 λίτρα ανάλογα το μοντέλο. Τέλος διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια.

 Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Πολτοποιητές.

Περισσότερα

Πολτοποιητές  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα