Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Μηχανές Παγολέπι

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών για παγολέπι όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές για παγολέπι είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 250 έως 2300 κιλά ανά 24 ώρες. Δεν διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησεις σε αυτές εξτρα αποθηκευτικού...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία παγομηχανών για παγολέπι όλων των μεγεθών. Οι παγομηχανές για παγολέπι είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η παραγωγή τους είναι από 250 έως 2300 κιλά ανά 24 ώρες. Δεν διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησεις σε αυτές εξτρα αποθηκευτικού χώρου. Ο κομψός σχεδιασμός τους τις καθιστά ιδανικές για επιχειρήσεις όπου οι απαιτήσεις σε παγολέπι είναι μεγάλες. όπως ιχθυοπωλεία.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις παγομηχανών για παγολέπι.

Περισσότερα

Μηχανές Παγολέπι  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα