Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Αποθήκες για Παγολέπι

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία αποθήκες για παγολέπι όλων των μεγεθών. Οι αποθήκες για παγολέπι είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η χωρητικότητα τους είναι από 200 έως 1216 κιλά . Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS. Σε συνδυασμό με τις μηχανές για παγολέπ...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία αποθήκες για παγολέπι όλων των μεγεθών. Οι αποθήκες για παγολέπι είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και η εγκατάστασή τους είναι πολύ εύκολη. Η χωρητικότητα τους είναι από 200 έως 1216 κιλά . Ο αποθηκευτικός χώρος είναι κατασκευασμένος από υγειονομικό πλαστικό ABS. Σε συνδυασμό με τις μηχανές για παγολέπι καθιστούν ένα εξαιρετικό μηχάνημα για κάθε επαγγελματική επιχείρηση όπου οι απαιτήσεις τις είναι μεγάλες σε παγολέπι.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις αποθήκες για παγολέπι.

Περισσότερα

Αποθήκες για Παγολέπι  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα