Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φορμαριστικά Ζύμης Πίτσας

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φορμαριστικά ζύμης πίτσας.  Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν 1 ή 2 ζεύγη κυλίνδρων για καλύτερο άνοιγμα του φύλλου. Μπορούν να διαχειριστούν ζύμη βάρους από 80 έως 700 γραμμάρια. Έχουν δυνατότητα να ανοίγουν φύλλο διαμέτρου από 14 έως 45 εκατοστά και πάχους από 0 έως 4mm. Η διάμετρ...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φορμαριστικά ζύμης πίτσας.  Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν 1 ή 2 ζεύγη κυλίνδρων για καλύτερο άνοιγμα του φύλλου. Μπορούν να διαχειριστούν ζύμη βάρους από 80 έως 700 γραμμάρια. Έχουν δυνατότητα να ανοίγουν φύλλο διαμέτρου από 14 έως 45 εκατοστά και πάχους από 0 έως 4mm. Η διάμετρος και το πάχος της ζύμης ρυθμίζεται εύκολα από την απόσταση των κυλίνδρων. Τέλος η λειτουργία της μηχανής δεν ζεσταίνει την ζύμη.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα φορμαριστικά ζύμης πίτσας.

Περισσότερα

Φορμαριστικά Ζύμης Πίτσας  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα