Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φούρνοι Μικροκυμάτων

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φούρνους μικροκυμάτων άριστης ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η συχνότητα λειτουργίας των μικροκυμάτων είναι 2450MHz. Διαθέτουν λειτουργία Grill ανάλογα με το μοντέλο του φούρνου. Η χωρητικότητα τους είναι 23, 25 και 30 λίτρα και είναι ιδανικά για πιάτα Φ27, Φ36( ή GN 1/2). Είναι κατάλ...

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φούρνους μικροκυμάτων άριστης ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η συχνότητα λειτουργίας των μικροκυμάτων είναι 2450MHz. Διαθέτουν λειτουργία Grill ανάλογα με το μοντέλο του φούρνου. Η χωρητικότητα τους είναι 23, 25 και 30 λίτρα και είναι ιδανικά για πιάτα Φ27, Φ36( ή GN 1/2). Είναι κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους φούρνους μικροκυμάτων επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

Φούρνοι Μικροκυμάτων  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα