Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Επεξεργασία Ζύμης

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Επεξεργασία Ζύμης

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων επεξεργασίας ζύμης όπως μίξερ και ταχυζυμωτήρια σπιράλ για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επεξεργασία Ζύμης  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Μίξερ με Κάδο

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών μίξερ με κάδο, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές και στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

 • Ταχυζυμωτήρια

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα ταχυζυμωτήρια σπιραλ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα ταχυζυμωτήρια της Topfrost διαθέτουν ισχυρά μοτέρ για να αναμιγνύουν καλύτερα και πιο σωστά τη ζύμη σας. Η κίνηση του σπιράλ γίνεται με ιμάντα και του κάδου με αλυσίδα. Μπορούν να επεξεργαστούν από 3 έως 80 κιλά ζύμης και διαθέτουν κάδο από ανοξείδωτο ατσάλι για εύκολο καθαρισμό και αντοχή στο χρόνο. Διαθέτουν προστατευτική μεταλλική χρωμιωμένη γρίλια που προσθέτει αισθητική στον χώρο σας καθώς και διακόπτη ασφαλείας για τον άμεσο τερματισμό λειτουργίας τους. Χάρη στο μοναδικό τους Design και την στιβαρή τους κατασκευή τα ταχυζυμωτήρια της Topfrost είναι κατάλληλα για πιτσαρίες, αρτοποιεία και εργαστήρια ζύμης.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε έκθεση 600τμ όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε αναλυτικά τα ταχυζυμωτήρια μας, καθώς και άλλες συσκευές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το πιο ταχυζυμωτήριο θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες . Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των Ταχυζυμωτήριων μας.

 • Σφολιατομηχανές