Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Προϊόντα

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Προϊόντα  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Ψύξη

  Στην Topfrost θα βρείτε αμέτρητες προτάσεις για την επαγγελματική ψύξη τροφίμων, ποτών και ευπαθών προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό ψύξης για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφεμπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

  Η Topfrost διαθέτει μεγάλη γκάμα από ψυγεία self service και μαναβικής, βιτρίνες αλλαντικών – κρεάτων, βιτρίνες ζαχαροπλαστικής και παγωτού καθώς και όρθιες βιτρίνες αναψυκτικών-γαλακτοκομικών-μπύρας-κρασιών. Επίσης, θα βρείτε ψυγεία πάγκους inox, κανονικού και χαμηλού προφίλ, ψυκτικούς θαλάμους inox και ψυκτικούς θαλάμους πάνελ. Τέλος, θα βρείτε ψυγεία σαλατών, επιδαπέδια και επιτραπέζια, ψυγεία ωρίμανσης για σωστό και ποιοτικό σίτεμα του κρέατος και διαφόρων ειδών καταψύξεις, όπως μπαούλα, βούτες με ίσια και κουρμπέ τζάμια και όρθιε βιτρίνες.

 • Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων

  Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφε – μπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

  Η Topfrost διαθέτει μεγάλα γκάμα από προϊόντα επεξεργασίας κρέατος όπως μηχανές κιμά, μηχανές για σνιτσελ, ζυμωτήρια κρεάτων, γεμιστικά λουκάνικων, φορμαριστικά μπιφτεκιών, βαρέλα μάλαξης και πριόνια κοπής κατεψυγμένων. Επίσης, διαθέτει συσκευές επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών όπως αποφλοιωτές, πολυκοπτικά, πορτοκαλοστίφτες και αποχυμωτές. Τέλος, διαθέτει μεγάλη γκάμα από μίξερ χειρός για επεξεργασία και πολτοποίηση λαχανικών, φρούτων κτλ.

 • Μηχανές καφέ - ροφημάτων

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις επαγγελματικών μηχανών καφέ & άλλων ροφημάτων για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα βρείτε εξοπλισμό για το δικό σας καφέ-μπαρ ή αναψυκτήριο καθώς επίσης και για μπαρ και μπουφέδες ξενοδοχείων και εστιατορίων . Στην Topfrost διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από μηχανές καφέ-ροφημάτων όπως φραπιέρες, μπλέντερ για μοναδικά smoothies στην στιγμή, στίφτες για νόστιμους χυμούς στο λεπτό και διανεμητές καφέ και χυμού για άμεση εξυπηρέτηση. Επίσης, διαθέτει χόβολες για ομοιόμορφο ψήσιμο καφέ, μηχανές espressoγια γρήγορη εξυπηρέτηση και αφρογαλιέρες για νόστιμη σαντιγί στο λεπτό.

 • Συσκευασία

  Στην Topfrost θα βρείτε προτάσεις για τον καλύτερο τρόπο συσκευασίας των προιόντων σας. Στην Topfrost διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από συσκευές Vacuum για να συσκευάσετε και να διατηρήσετε τα ευπαθή προϊόντα σας φρέσκα και με όλη την νοστιμιά τους, αλλά και συσκευαστικές μηχανές για να συσκευάσετε τέλεια τα προϊόντα σας εύκολα και γρήγορα. Οι μηχανές vacuumκαι οι συσκευαστικές μηχανές είναι ιδανικές για supermarket, κρεοπωλεία, εστιατόρια κλπ.

 • Επεξεργασία Ζύμης

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις μηχανημάτων επεξεργασίας ζύμης όπως μίξερ με κάδο, ταχυζυμωτήρια σπιράλ και φορμαριστικά ζύμης πίτσας για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι ιδανικά για μικρά και μεγάλα αρτοζαχαροπλαστεία, ικανά να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες στην παραγωγή και την επεξεργασία ζύμης. Επίσης, είναι η τέλεια επιλογή για μικρές και μεγάλες πιτσαρίες.

 • Φούρνοι

  Στην Topfrost θα βρείτε τεράστια ποικιλία από φούρνους για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Προϊόντα γνωστά για την ποιότητα και για την αντοχή τους ακόμη και με βαριά μακροχρόνια χρήση. Διαθέτουμε φούρνους, ηλεκτρικούς και αερίου, μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων όπως Lainox, Tecnoeka, Wiesheu, Tecnodom, Fama κλπ. Η ποικιλία φούρνων της Topfrost θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες της επιχείρηση σας, όσο απαιτητικές και αν είναι.

  Στην Topfrost θα βρείτε κυκλοθερμικούς φούρνους μαγειρικής, με μπόιλερ ή directsteam, οι οποίοι θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες του εστιατορίου σας ή του ξενοδοχείου σας. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι φούρνοι είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και στο πιο απαιτητικό ψήσιμο του φαγητού. Διαθέτουν σύνδεση στο Internet έτσι ώστε να μπορείτε να τους χειρίζεστε απομακρυσμένα. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα προγράμματα ψησίματος στον φούρνο. Είναι ιδανικοί για GN 2/3 και 1/1.

  Επίσης, στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από φούρνους αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας. Διαθέτουμε φούρνους μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων, όπως Lainox , Eka, Tecnodom και Wiesheu. Είναι ικανοί για το ψήσιμο μεγάλων ποσοτήτων με ομοιόμορφο τρόπο. Διαθέτουν πληθώρα λειτουργειών οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έχετε αποτελεσματικότερο και πιο σωστό ψήσιμο των γλυκισμάτων σας. Είναι εύκολοι στην χρήση τους κάτι που τους καθιστά το απόλυτο εργαλείο ενός ζαχαροπλάστη. Είναι ιδανικοί για ταψιά 60x40.

  Τέλος, στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φουρνάκια πίτσας ιδανικά για πιτσαρίες, μπαρ και ξενοδοχεία,  φούρνους με κάρβουνο αλλά και επαγγελματικούς φούρνους μικροκυμάτων για ομοιόμορφο ξεπάγωμα των προϊόντων σας.  

 • Θερμαντικά

  Στην Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα από θερμαινόμενες βιτρίνες, στόφες, μπαιν μαρί, θερμοθάλαμους, χατ κον και θερμαντικά πιάτων εξαιρετικής ποιότητας στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, έτοιμα να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Είναι ιδανικά για αρτοζαχαροπλαστεία, καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς και για μπούφε εστιατορίων, ξενοδοχείων και catering. Ο μοντέρνος τους σχεδιασμός θα προσθέσει μοναδική αισθητική στον χώρο σας.

 • Ψήσιμο

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συσκευών για κάθε τύπο ψησίματος που σας ενδιαφέρει στις καλύτερες τιμές της αγορας, για οποιαδήποτε επιχείρηση μαζικής εστίασης. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από πλατώ-γκριλ, φριτέζες, εστίες, ανατρεπόμενα τηγάνια, ηλεκτρικά ή αερίου, καθώς και καβουρνιέρες,  ιδανικές για μικρά και μεγάλα εστιατόρια, καταστήματα fastfood, κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων. Επίσης, διαθέτουμε συσκευές για κρέπα, τοστ και βάφλες ιδανικές για όλα τα καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια. Ακόμα, έχουμε φρυγανιέρες ιδανικές για μπουφέ εστιατορίου και σαλαμάνδρες που σας προσφέρουν τραγανά αρτοσκευάσματα. Τέλος, έχουμε μεγάλη γκάμα από μηχανές γύρου, ηλεκτρικές και αερίου, ιδανικές για γυράδικα και κοτοπουλιέρες ιδανικές για εστιατόρια.

 • Βραστήρες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικούς βραστήρες για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας όπως επιδαπέδιους βραστήρες, βραστήρες ζυμαρικών ιδανικούς για όλες τις κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων. Είναι εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να βράσουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων. Επίσης θα βρείτε βραστήρες HOT DOG σε ασυναγώνιστες τιμές, ιδανικούς για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια.

 • INOX Κατασκευές

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ΙΝΟΧ κατασκευές για όλους τους τύπος των επιχειρήσεων, ικανές να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Θα δείτε μεγάλη γκάμα από ερμάρια, λάντζες, τραπέζια εργασίας, ποτηριέρες και λοιπούς επαγγελματικούς εξοπλισμούς εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

 • Παγομηχανές

  Στην Topfrost θα συναντήσετε παγομηχανές (ανάδευσης,ψεκασμού,παγότριμμα) για κάθε είδους χρήση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Θα βρείτε παγομηχανές οι οποίες θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Παγομηχανές πογοτρίμματος για ιχθυοπωλεία για την καλύτερη συντήρηση των ιχθυηρών σας. Παγομηχανές ανάδευσης και ψεκασμού και καφετέριες - μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία για να σερβίρετε απγομένους καφέδες, χυμούς κοκτειλ και ποτά.. 

 • Πλύση - Υγιεινή

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συσκευές πλύσης-υγιεινής που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, ποτηριών, σκεύων & πλυντήρια καμπάνες.  Επίσης, στο eshop της Topfrost θα βρείτε και αποστειρωτές μαχαιριών, γυαλιστικά μαχαιροπίρουνων, στεγνωτήρια ποτηριών και καταιωνιστηρες για τις λάντζες σας. Όλος ο εξοπλισμός πλύσης που χρειάζεται η επιχείρηση σας στην Topfrost.

 • Ψυκτικά Μηχανήματα

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από ψυκτικά μηχανήματα συντήρησης ή κατάψυξης διαφόρων hp χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος καθώς και αεροψυκτήρες συντήρησης και κατάψυξης. Θα βρείτε ψηκτικά μηχανήματα διαφόρων μεγεθών για να τροφοδοτήσετε με ψύξη όλων των μεγεθών τα ψυγεία Self Service και τις βιτρινες αλλαντικών - κρεάτων, καθώς επίσης μπορείτε να συνδυάσεται ψυκτικό μηχάνημα με αεροψυκτήρα για την σωστή ψύξη του ψυκτικού θαλάμου πάνελ. 

 • Ταμεία - Παραδοτήρια

  Στην Topfrost θα βρείτε ταμεία-παραδοτήρια για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.