Επαγγελματική Ψύξη

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης και κατάψυξης κορυφαίων κατασκευαστών του κλάδου που θα καλύψουν κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας. 

Αναζητήστε προηγμένης τεχνολογίας ψυγεία σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείου, ζαχαροπλαστείου, καφέ μπαρ αλλά και για όλα τα καταστήματα Ho.Re.Ca. για αποτελεσματική οργάνωση / συντήρηση και για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. 

Έχουμε επιλέξει και σας προσφέρουμε τα καλύτερα ψυγεία αποθήκευσης και προβολής φρούτων και λαχανικών, τυριών, κρεάτων και αλλαντικών, παγωτών, τροφίμων και ποτών (επαγγελματικά ψυγεία αναψυκτικών και κρασιών) κ.λπ. 

Στη συλλογή μας υπάρχουν self service ψυγεία βιτρίνα, όρθια ή βούτες, ανοξείδωτα ψυγεία πάγκοι και ντουλάπες, ψυγεία μονά και διπλά, μικρά και μεγάλα, ακόμα και ψυκτικοί θάλαμοι, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του επαγγελματικού σας χώρου. 

Εκτός από νέα προϊόντα, στην Topfrost υπάρχει και μια μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα επαγγελματικά ψυγεία.

Ακόμα, για την κάλυψη προσωρινών αναγκών σάς προσφέρουμε και τη δυνατότητα ενοικίασης επαγγελματικών ψυγείων για εκθέσεις και events!

Επειδή οι πελάτες μας είναι σημαντικοί για εμάς, εξασφαλίζουμε τη σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία μας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23940 53033 ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά). 

Οι εκπρόσωποι της Topfrost είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα επαγγελματικά μας ψυγεία!

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 339
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.