Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Κατάσταση
  Είδος εξοπλισμού

  Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

   

  Νέα προϊόντα

  Προσφορές

  Τοστ

  Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές τοστ. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος. Διαθέτουν επίσης ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Η θερμοκρασία της κάθε πλάκας ρυθμίζεται χειροκίνητα από 50-300οC. Οι τοστιέρες της Topfrostείναι ιδανικές για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς επίσης και γ...

  Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές τοστ. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε πλάκα ψησίματος. Διαθέτουν επίσης ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Η θερμοκρασία της κάθε πλάκας ρυθμίζεται χειροκίνητα από 50-300οC. Οι τοστιέρες της Topfrostείναι ιδανικές για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια καθώς επίσης και για κυλικεία και καταστήματα fastfood.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις τοστιέρες μας.

  Περισσότερα

  Τοστ  Υπάρχουν 2 προϊόντα.

  Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα
  Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα