Κατάλογος

Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

INOX Κατασκευές

Νέα προϊόντα

Προσφορές

INOX Κατασκευές

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ΙΝΟΧ κατασκευές για όλους τους τύπος των επιχειρήσεων, ικανές να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Θα δείτε μεγάλη γκάμα από ερμάρια, λάντζες, τραπέζια εργασίας, ποτηριέρες και λοιπούς επαγγελματικούς εξοπλισμούς εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ΙΝΟΧ κατασκευές για όλους τους τύπος των επιχειρήσεων, ικανές να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Θα δείτε μεγάλη γκάμα από ερμάρια, λάντζες, τραπέζια εργασίας, ποτηριέρες και λοιπούς επαγγελματικούς εξοπλισμούς εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Περισσότερα

INOX Κατασκευές  Υπάρχουν 44 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Ερμάρια INOX

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ ερμάρια εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Τα ερμάρια της Topfrost είναι στιβαρής κατασκευής, ικανά να αντέχουν μεγάλο φορτίο και με αρκετό αποθηκευτικό χώρο ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε ότι θέλετε. Διαθέτουμε ερμάρια διαφόρων διαστάσεων για όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα εστίασης. Είναι ιδανικά για κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων, για αρτοζαχαροπλαστείασούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία, καθώς επίσης και για καφέ-μπαρ και αναψυκτήρια.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ερμάρια.

 • Λάντζες INOX

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ λάντζες εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι στιβαρής κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι, ικανές να αντέχουν μεγάλο φορτίο. Η λάντζες της Topfrost έρχονται με 1 ή 2 γούρνες όμως μπορείτε να βρείτε και με παραπάνω άμα το ζητήσετε. Επίσης, μπορείτε να βρείτε ανοιχτές ή κλειστές λάντζες ανάλογα με τις ανάγκες σας για αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα, θα βρείτε στην Topfrost ποδοκίνητα λαντζάκια με ή χωρίς πλάτη για διανεμητή σαπουνιού.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις λάντζες.

 • Τραπέζια Εργασίας INOX

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ τραπέζια εργασίας ανθεκτικής κατασκευής στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, ικανά να αντέξουν μεγάλο φορτίο από 150-200 κιλά. Είναι ιδανικά για όλους τους χώρους εστίασης όπως εστιατόριαξενοδοχεία και catering. Επίσης, είναι κατάλληλα για σουπερ μαρκετκρεοπωλεία και αρτοζαχαροπλαστεία.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα τραπέζια εργασίας INOX.

 • Ποτηριέρες INOX

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ΙΝΟΧ ποτηριέρες με ή χωρίς συρόμενα τζάμια, ανθεκτικής κατασκευής στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς. Ιδανικές για όλους του χώρους εστίασης όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering, καθώς και για αναψυκτήρια και καφέ-μπαρ. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ικανές να αντέξουν μεγάλο φορτίο.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις ποτηριέρες.

 • Καρότσια Μεταφοράς

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από καρότσια μεταφοράς ταψιών για την εύκολη και γρήγορη μεταφορά τους από και προς το φούρνο. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι ιδανικά για την εύκολη μεταφορά ταψιών 60x40 ή GN 1/1. Είναι ιδανικά για τους χώρους εστίασης καθώς θα σας βοηθήσουν στην μεταφορά τον ταψιών σας.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα καρότσια μεταφοράς.

 • Αμπάρια του καφέ

  Στην Topfrost θα βρείτε διάφορο εξοπλισμό για φούρνους και ζαχαροπλαστεία για να ταιριάξουν απόλυτα στις ανάγκες σας. Μοναδικά κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 44 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 44 αντικείμενα