Ψυκτικοί Θάλαμοι

Οι ψυκτικοί θάλαμοι της Topfrost σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα ευπαθή προϊόντα σας.

Στη συλλογή μας υπάρχουν επαγγελματικοί ψυκτικοί θάλαμοι κατάλληλοι για επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, σουπερ μαρκετ - μανάβικα, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία και φούρνοι.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα προϊόντα που θέλετε να αποθηκεύσετε, στην Topfrost θα βρείτε ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης ή κατάψυξης με πάνελ πάχους 8, 10 και 15 εκατοστών σε διαστάσεις ανάλογες με τις ανάγκες σας. 

Διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας πάνελ θαλάμου για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Η σύνδεση των πάνελ γίνεται με κούμπωμα και το πάτωμα είναι αντιολισθητικό ενισχυμένο με πλακάζ θαλάσσης. 

Στον standard εξοπλισμό περιλαμβάνονται τόσο οι ανοιγόμενες πόρτες, όσο και οι υγειονομικές γωνίες για την αποφυγή συγκέντρωσης μικροβίων. 

Στη συλλογή μας θα βρείτε ψυκτικά μηχανήματα, αεροψυκτήρες, ηλεκτρολογικούς πίνακες και ράφια θαλάμων σε διάφορα μοντέλα και διαστάσεις που να ανταποκρίνονται στον θάλαμο που θα επιλέξετε.

Εκτός από καινούριους ψυκτικούς θαλάμους, στη ιστοσελίδα μας υπάρχουν και μεταχειρισμένοι ψυκτικοί θάλαμοι πάνελ με εγγύηση 6 μηνών.

Επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά) για να δείτε από κοντά όλα τα επαγγελματικά ψυγεία της συλλογής μας.  

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το ποιο προϊόν θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες!

Η Topfrost διαθέτει τη δική της ομάδα τεχνικών και σας παρέχει After Sale τεχνική υποστήριξη με την αγορά κάθε προϊόντος.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 17

FAQ

Τι είναι ένας ψυκτικός θάλαμος πάνελ;

Ο ψυκτικός θάλαμος είναι ένας κλειστός χώρος ή δωμάτιο εξοπλισμένο με συστήματα ψύξης που διασφαλίζουν την ελεγχόμενη θερμοκρασία για την σωστή διατήρηση ευαίσθητων στη θερμοκρασία προϊόντων, όπως τρόφιμα, φάρμακα κ.λπ.

Πώς λειτουργούν οι ψυκτικοί θάλαμοι πάνελ;

Ένας ψυκτικός θάλαμος λειτουργεί με τη χρήση ενός συστήματος ψύξης το οποίο περιλαμβάνει ένα ψυκτικό μηχάνημα και έναν αεροψυκτήρα στο εσωτερικό του θαλάμου. Όλα αυτά ελέγχονται από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα ο οποίος τοποθετείται εξωτερικά του θαλάμου, συνήθως δίπλα από την πόρτα.

Ο αεροψυκτήρας ανακυκλώνει τον ζεστό αέρα και τον αντικαθιστά με ψυχρό αέρα μέσα στον θάλαμο με τη βοήθεια του κρύου ψυκτικού μέσου που έρχεται από το ψυκτικό μηχάνημα. Η διαδικασία αυτή διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία για τη διατήρηση των οποιοδήποτε ευπαθών προϊόντων.

Γιατί να φτιάξω έναν ψυκτικό θάλαμο πάνελ;

Με την χρήση ψυκτικού θαλάμου πάνελ αντί ενός ψυγείου inox κάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας διότι χρειαζόμαστε ένα μηχάνημα για την ψύξη του ίδιου όγκου προϊόντων μέσα στον θάλαμο.

Επίσης, σε μελλοντική επέκταση της επιχείρησής σας θα διαθέτετε αρκετό ψυχόμενο αποθηκευτικό χώρο για την υποστήριξή της. Ακόμα, θα γίνεται η καλύτερη και ευκολότερη ταξινόμηση, διαχείριση και πρόσβαση των προϊόντων σας.

Τέλος, σε ευκαιρίες αγοράς καλών προϊόντων θα μπορείτε να τα αποθηκεύετε σωστά χωρίς να κινδυνεύουν να αλλοιωθούν τα προϊόντα σας.

Από τι υλικά είναι κατασκευασμένα τα πάνελ των ψυκτικών θαλάμων;

Τα πάνελ των ψυκτικών θαλάμων είναι συνήθως κατασκευασμένα από μονωτικά υλικά, όπως ο αφρός πολυουρεθάνης (PU), τοποθετημένα μεταξύ μεταλλικών φύλλων, συνήθως χάλυβα ή αλουμινίου. Αυτά τα υλικά παρέχουν θερμική μόνωση και δομική αντοχή στο θάλαμο.

Ψυκτικοί θάλαμοι με πάτωμα ή χωρίς;

Οι ψυκτικοί θάλαμοι μπορούν να σχεδιαστούν με ή χωρίς δάπεδο, ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις και τις συνθήκες εγκατάστασης.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.