Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων

Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφε – μπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες ε...

Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές επεξεργασίας τροφίμων σε τεράστια ποικιλία και χαμηλές τιμές. Θα εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματος σας. Στην Topfrost θα βρείτε εξοπλισμό για όλες τις επιχειρήσεις. Θα βρείτε εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για Σουπερ μαρκετ, κρεοπωλεία, καφε – μπαρ, αναψυκτήρια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

Η Topfrost διαθέτει μεγάλα γκάμα από προϊόντα επεξεργασίας κρέατος όπως μηχανές κιμά, μηχανές για σνιτσελ, ζυμωτήρια κρεάτων, γεμιστικά λουκάνικων, φορμαριστικά μπιφτεκιών, βαρέλα μάλαξης και πριόνια κοπής κατεψυγμένων. Επίσης, διαθέτει συσκευές επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών όπως αποφλοιωτές, πολυκοπτικά, πορτοκαλοστίφτες και αποχυμωτές. Τέλος, διαθέτει μεγάλη γκάμα από μίξερ χειρός για επεξεργασία και πολτοποίηση λαχανικών, φρούτων κτλ.

Περισσότερα

Συσκευές Επεξεργασίας Τροφίμων  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Ζαμπονομηχανές

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικές μηχανές κοπής αλλαντικών. Επέλεξε την καλύτερη ζαμπονομηχανή για την επιχείρηση σου. Οι ζαμπονομηχανές μας έχουν διάμετρο λεπίδας 25, 30 και 33 εκατοστά και είναι ικανές να κόψουν όλων τον ειδών τα αλλαντικά. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ρυθμιστή κοπής με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίζετε το πάχος κοπής.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις ζαμπονομηχανές.

 • Τυροτρίφτες

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς τυροτρίφτες για κάθε είδος τυριού (μαλακό ή σκληρό) στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και έχουν δυνατότητα παραγωγής από 50 έως 70 kg τυρί ανά ώρα ανάλογα με το μοντέλο. Θα βρείτε τυροτρύφτες για μαλακό τυρί, σκλήρό τυρί αλλά και μαλακό/σκληρό τυρί.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους τυροτρύφτες επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Μηχανές Κιμά

  Στην Topfrost θα βρείτε μηχανές κιμά με ή χωρίς ψύξη σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και το δοχείο στο επάνω μέρος είναι αποσπώμενο για εύκολο καθαρισμό. Διαθέτουν διακόπτη λειτουργίας on/off  και διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Έχουν δυνατότητα παραγωγής από 60 έως και 700 κιλά κιμά ανά ώρα ανάλογα με το κάθε μοντέλο. Οι μηχανές κιμά χωρίζονται σε ψυχώμενες και μη ψυχώμενες.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές κιμά.

 • Πολυκοπτικά - Πολτοποιητές

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά πολυκοπτικά και πολτοποιητές με πολλές δυνατότητες κοπής των λαχανικών σας. Πάντα στις καλύτερες τιμές. Ισχυρό πολυκοπτικό μηχάνημα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με αποσπώμενα μέρη για ευκολότερο καθαρισμό. Είναι ικανό να κόψη όλων των ειδών τα λαχανικά αλλά και ορισμένα κίτρινα τυριά όχι πολύ μαλακά. 

  Επίσης θα βρείτε Πολτοποιητες άριστης ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν αποσπώμενο κάδο και λεπίδα για ευκολότερο καθαρισμό. Διαθέτουν ψηφιακό πίνακα ελέγχου από όπου μπορείτε να ρυθμίζεται την ταχύτητας της λεπίδας που κυμαίνεται από 750 έως και 1500 στροφές το λεπτό.  Η χωρητικότητα του μπολ είναι 15, 20 και 50 λίτρα ανάλογα το μοντέλο. Τέλος διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα πολυκοπτικά.

 • Μίξερ Χειρός

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά μίξερ χειρός. Θα βρείτε μίξερ χειρός για ελαφριά και βαριά χρήση ικανά να αναδεύσουν και να πολτοποιήσουν μεγάλες ποσότητες. Τα μίξερ ελαφριάς χρήσης μπορούν να αναδεύσουν από 20 έως και 70 λίτρα ενώ τα μίξερ βαριάς χρήσης μπορούν να αναδεύσουν από 250 εώς και 330 λίτρα. Διαθέτουν ρυθμιστή 9 ταχυτήτων στην λαβή με ψηφιακή ένδειξη. Η ράβδος είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι αποσπώμενη για ευκολότερο καθαρισμό. Είναι κατάλληλα για μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα μίξερ χειρός επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

 • Πορτοκαλοστίφτες

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικούς πορτοκαλοστίφτες. Οι πορτοκαλοστίφτες της Topfrost διαθέτουν αποσπώμενα δοχεία περισυλλογής από ανοξείδωτο ατσάλι για ευκολότερο καθαρισμό. Έχουν ισχυρό μοτέρ με μεταλλικά γρανάζια που καθιστούν πιο εύκολη και γρήγορη την παραγωγή χυμού. Διαθέτουν αντιδιαβρωτικά πιεστικά μέρη. Επίσης, διαθέτουν πολλαπλούς διακόπτες ασφαλείας καθώς και διακόπτη απενεργοποίησης στο πλάι. Οι πορτοκαλοστίφτες της Topfrost φέρουν ανοξείδωτο κάδο τροφοδοσίας 8 έως 40 κιλών και έχουν δυνατότητα παραγωγής από 18 έως 45 πορτοκάλια το λεπτό.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξιδεικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των Πορτοκαλοστιφτών μας.

 • Αποφλοιωτές Πατάτας/Κρεμμύδι

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς αποφλοιωτές πατάτας και κρεμμυδιού ώστε να εξοικονομείτε  χρόνο. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας. Κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και με χωρητικότητα από 5 έως 60 κιλά είναι ιδανικοί για μικρές και μεγάλες κουζίνες εστιατορίων-catering και ξενοδοχείων. Διαθέτουν είσοδο για παροχή νερού και σωλήνα εξόδου για τις φλούδες.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους αποφλιωτές.

 • Σνιτσελομηχανές

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικές σνιτσελομηχανές ώστε να προσφέρεται στους πελάτες σας ότι καλύτερο. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και φέρουν προστατευτικό καπάκι  με μαγνητικό διακόπτη ασφαλείας. Επίσης διαθέτουν ξεχωριστό διακόπτη έκτακτης ανάγκης. Η κεφαλή των μαχαιριών είναι αποσπώμενη για ευκολότερο καθαρισμό. Οι μηχανές σνίτσελ είναι κατάλληλες για σούπερ μαρκετ και κρεοπωλεία.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μηχανές σνίτσελ.

 • Φορμαριστικά Μπιφτεκιών

  Στην Topfrost θα βρείτε φορμαριστικά μπιφτεκιών ιδανικά για κρέατα, ψάρια και λαχανικά. Πάντα στις καλύτερες τιμές. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και αποσπώμενα μέρη είναι εύκολα στον καθαρισμό. Παράγουν μπιφτέκια διαμέτρου 100 και 130 χιλιοστών και λειτουργούν χειροκίνητα.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα Φορμαριστικά Μπιφτεκιών

 • Γεμιστικά Λουκάνικων

  Στην Topfrost θα βρείτε γεμιστικά λουκάνικων. Ιδανικά για παρασκευή/πλήρωση λουκάνικων. Για τον επαγγελματία που θέλει πάντα ευχαριστημένους πελάτες. Είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο  χάλυβα. Τα μέρη είναι αποσπώμενα για καλύτερο και ευκολότερο καθαρισμό. Η χωρητικότητα των μοντέλων είναι από 5 έως και 25 λίτρα. Οι λειτουργία τους είναι χειροκίνητη αλλά και αυτόματη ανάλογα το μοντέλο. Τα αυτόματα μοντέλα διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας και ρυθμιστή ταχύτητας και τα χειροκίνητα λειτουργούν με δύο ταχύτητες. Είναι ιδανικά για κρεοπωλεία.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα γεμιστικά λουκάνικων επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

 • Ζυμωτήρια Κρεάτων

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά ζυμωτήρια κρεάτων, επιτραπέζια και ανατρεπόμενα σε δελεαστικές τιμές. Ότι καλύτερο για τον επαγγελματία. Κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και με αποσπώμενο άξονα ανάδευσης είναι εύκολο στον καθαρισμό. Διαθέτουν διακόπτη λειτουργίας ON/OFF καθώς επίσης και διακόπτη έκτακτης ανάγκης και διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι του δοχείου για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η χωρητικότητα των ζυμωτήριων είναι από 3 έως 150 κιλά κρέας ανάλογα με το μοντέλο.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα ζυμωτήρια κρεάτων  επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

 • Αποχυμωτές

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς αποχυμωτές με μοναδικό design  ώστε να προσφέρεται στους πελάτες σας 100% δροσερό χυμό από τα φρούτα και τα λαχανικά που έχετε επιλέξει. Η εκχύμωση των φρούτων και λαχανικών γίνεται πολύ γρήγορα καθώς δεν χρειάζονται καθάρισμα. Οι αποχυμωτές έχουν δυνατότητα παραγωγής 12 ποτήρια ανά λεπτό. Διαθέτουν ισχυρό μοτέρ ώστε να εκχυμώνουν τα φρούτα και τα λαχανικά με μεγάλη ευκολία.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους αποχυμωτές.

 • Μαχαίρια γύρου

  Στην Topfrost θα βρείτε μαχαίρια γύρου με μετασχηματιστή ή χωρίς. Για εύκολη και γρήγορη κοπή γύρου, ντόνερ, κεμπάπ ή σαουάρμα (αραβικό κρεατικό σκεύασμα). Σας δίνουν την δυνατότητα να ρυθμίσετε το πάχος κοπής από 1 έως και 10 χιλιοστά. Έχουν σταθερή απόδοση στις 8200 στροφές το λεπτό και απεριόριστη ημερήσια κοπή. Χάρη στην εργονομική τους λαβή ταιριάζουν τέλεια στο χέρι και δεν σας κουράζουν.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα μαχαίρια γύρου.

 • Πριόνι Κοπής Κατεψυγμένων

  Στην Topfrost θα βρείτε πριόνια κοπής κατεψυγμένων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Κατάλληλο για Κρεοπωλεία , Super Markets και καταστήματα κατεψυγμένων τροφίμων. Εύκολος καθαρισμός και εύκολη αντικατάσταση κορδέλας. Δυνατότητα επιδαπέδιας και επιτραπέζιας τοποθέτησης. Διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το Πριόνι Κοπής Κατεψυγμένων.

 • Καθαριστές Οστρακοειδών

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Καθαριστές Οστρακοειδών άριστης ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα. Η χωρητικότητα του κάδου είναι 5,10 και 18 κιλά και η παραγωγή τους είναι 75,150 και 250 τμχ/h ανάλογα με το μοντέλο. Διαθέτουν ηλεκτρονικό πίνακα με όλες τις βασικές λειτουργίες και χρονοδιακόπτη για την ρύθμιση του προγράμματος καθαρισμού. Έχουν αεριζόμενο μοτέρ και η θερμοκρασία του νερού είναι στους 5-20°C

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Καθαριστές Οστρακοειδών επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

 • Μηχανές Κοπής Ψωμιού

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μηχανές κοπής ψωμιού διαφόρων μεγεθών. Διαθέτουμε επιτραπέζιες και επιδαπέδιες μηχανές ιδανικές να ταιριάξουν σε όλους του χώρους και να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Είναι ιδανικές για αρτοζαχαροπλαστεία - φούρνους αλλά και για σουπερ μαρκετ. Ανάλογα με τις ανάγκες σας διαθέτουμε μηχανές με πάχος κοπής 10, 13, 16, και 20  χιλιοστά. Είναι στιβαρής κατασκευής με ανοξείδωτες λεπίδες κοπής.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με της μηχανές κοπής ψωμιού επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας

 • Πλυντήρια Στεγνωτήρια Λαχανικών

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από πλυντήρια στεγνωτήρια λαχανικών στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Ιδανικά για εύκολο και γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα των λαχανικών σας. Η χωρητικότητα του πλυντηρίου είναι 4-20 κιλά και η χωρητικότητα του κάδου στεγνώματος είναι 2-10 κιλά. Ο κύκλος στεγνώματος διαρκεί από 2-10 λεπτά. 

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα Πλυντήρια Στεγνωτήρια Λαχανικών.

 • Αποξηραντής Τροφίμων

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αποξηραντές τροφίμων στην καλύτερη τιμή και ποιότητα της αγοράς. Είναι ιδανική για την αποξήρανση λαχανικών, φρούτων, κρεάτων και ψαριών. Διαθέτουν ψηφιακό πίνακα ελέγχου και θερμοστάτη από 35-70°C. Ο χρόνος λειτουργίας τους είναι 20 και 72 ώρες ανάλογα με το μοντέλο.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Αποξειραντές Τροφίμων.