Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Φούρνοι

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φούρνοι

Στην Topfrost θα βρείτε τεράστια ποικιλία από φούρνους για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Προϊόντα γνωστά για την ποιότητα και για την αντοχή τους ακόμη και με βαριά μακροχρόνια χρήση. Διαθέτουμε φούρνους, ηλεκτρικούς και αερίου, μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων όπως Lainox, Tecnoeka, Wiesheu, Tecnodom, Fama κλπ. Η ποικιλία φ...

Στην Topfrost θα βρείτε τεράστια ποικιλία από φούρνους για τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Προϊόντα γνωστά για την ποιότητα και για την αντοχή τους ακόμη και με βαριά μακροχρόνια χρήση. Διαθέτουμε φούρνους, ηλεκτρικούς και αερίου, μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων όπως Lainox, Tecnoeka, Wiesheu, Tecnodom, Fama κλπ. Η ποικιλία φούρνων της Topfrost θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες της επιχείρηση σας, όσο απαιτητικές και αν είναι.

Στην Topfrost θα βρείτε κυκλοθερμικούς φούρνους μαγειρικής, με μπόιλερ ή directsteam, οι οποίοι θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες του εστιατορίου σας ή του ξενοδοχείου σας. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι φούρνοι είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και στο πιο απαιτητικό ψήσιμο του φαγητού. Διαθέτουν σύνδεση στο Internet έτσι ώστε να μπορείτε να τους χειρίζεστε απομακρυσμένα. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα προγράμματα ψησίματος στον φούρνο. Είναι ιδανικοί για GN 2/3 και 1/1.

Επίσης, στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από φούρνους αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας. Διαθέτουμε φούρνους μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων, όπως Lainox , Eka, Tecnodom και Wiesheu. Είναι ικανοί για το ψήσιμο μεγάλων ποσοτήτων με ομοιόμορφο τρόπο. Διαθέτουν πληθώρα λειτουργειών οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έχετε αποτελεσματικότερο και πιο σωστό ψήσιμο των γλυκισμάτων σας. Είναι εύκολοι στην χρήση τους κάτι που τους καθιστά το απόλυτο εργαλείο ενός ζαχαροπλάστη. Είναι ιδανικοί για ταψιά 60x40.

Τέλος, στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φουρνάκια πίτσας ιδανικά για πιτσαρίες, μπαρ και ξενοδοχεία,  φούρνους με κάρβουνο αλλά και επαγγελματικούς φούρνους μικροκυμάτων για ομοιόμορφο ξεπάγωμα των προϊόντων σας.  

Περισσότερα

Φούρνοι   Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Ηλεκτρικοί Φούρνοι Μαγειρικής

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από φούρνους μαγειρικής από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας. Διαθέτουμε φούρνους δύο μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων, Lainox και Eka. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι φούρνοι είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και στο πιο απαιτητικό ψήσιμο του φαγητού. Διαθέτουν σύνδεση στο Internet έτσι ώστε να μπορείτε να τους χειρίζεστε απομακρυσμένα. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα προγράμματα ψησίματος στον φούρνο. Έχουν πρόσβαση σε Cloud αποθηκευτικό χώρο ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στις συνταγές σας και στους τρόπους μαγειρέματος. Είναι ιδανικοί για GN 2/3 και 1/1.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε έκθεση 600τμ όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε αναλυτικά τους φούρνους μας, καθώς και άλλες συσκευές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το ποιος φούρνος θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες . Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρικών φούρνων μαγειρικής.

 • Ηλεκτρικοί Φούρνοι Ζαχ/στικής

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από φούρνους ζαχαροπλαστικής από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας. Διαθέτουμε φούρνους μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων, όπως Lainox , Eka και Tecnodom. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι φούρνοι είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και στο πιο απαιτητικό ψήσιμο. Διαθέτουν σύνδεση στο Internet έτσι ώστε να μπορείτε να τους χειρίζεστε απομακρυσμένα. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα προγράμματα ψησίματος στον φούρνο. Έχουν πρόσβαση σε Cloud αποθηκευτικό χώρο ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στις συνταγές σας και στους τρόπους ψησίματος.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε έκθεση 600τμ όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε αναλυτικά τους φούρνους μας, καθώς και άλλες συσκευές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το ποιος φούρνος θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες . Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρικών φούρνων ζαχαροπλαστικής.

 • Φούρνοι Μαγειρικής - Ζαχ/στικής Αερίου

  Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από φούρνους μαγειρικήςζαχαροπλαστικής αερίου από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας. Διαθέτουμε φούρνους μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων, όπως Lainox , Eka και Tecnodom. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι φούρνοι είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και στο πιο απαιτητικό ψήσιμο. Διαθέτουν σύνδεση στο Internet έτσι ώστε να μπορείτε να τους χειρίζεστε απομακρυσμένα. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα προγράμματα ψησίματος στον φούρνο. Έχουν πρόσβαση σε Cloud αποθηκευτικό χώρο ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στις συνταγές σας και στους τρόπους ψησίματος. Είναι ιδανικοί για GN 2/3 και 1/1 καθώς επίσης και για ταψιά 60x40.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε έκθεση 600τμ όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε αναλυτικά τους φούρνους μας, καθώς και άλλες συσκευές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το ποιος φούρνος θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες . Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των φούρνων μαγειρικήςζαχαροπλαστικής αερίου.

 • Φούρνοι Πίτσας

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους πίτσας στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν πόρτα με πυρίμαχο τζάμι για τον έλεγχο του ψησίματος. Στο εσωτερικό τους δεν έχουν μόνο πλάκες πυρίμαχης πέτρας οι οποίες βοηθάνε στην απορρόφηση της θερμότητας για καλύτερο ψήσιμο της πίτσας, αλλά και εσωτερικό φωτισμό. Χάρη στο κομψό Design τους και το μικρό μέγεθός τους είναι ιδανικοί για πιτσαρίες, εστιατόρια και ξενοδοχεία.

   

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι παρέχεται στους πελάτες μας AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους φούρνους πίτσας μας.

 • Φούρνοι Μαγειρικής Με Εστίες

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους μαγειρικής με εστίες για τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας σας. Επιλέξτε τον καλύτερο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτουν 4 εστίες αερίου με ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε εστία. Ο φούρνος είναι κυκλοθερμικός με χωρητικότητα και 4 GN 1/1 και ελέγχεται με ξεχωριστό θερμοστάτη. Ο φούρνος είναι κατά σκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι εύκολος στον καθαρισμό.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους φούρνους μαγειρικής με εστίες.

 • Φούρνοι Αρτοποιίας Bake Off

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς φούρνους αρτοποιίας Bake off ιδανικά για κατεψυγμένα προϊόντα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα εφαρμογών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Κατασκευάζονται από την Γερμανική εταιρεία Wiesheu, η οποία ειδικεύεται στους φούρνους Bake off. Εξοπλισμένοι με πληθώρα προγραμμάτων και λειτουργιών οι φούρνοι bake off είναι ιδανικοί για αρτοζαχαροπλαστεία. Διαθέτουν αυτόματο σύστημα καθαρισμού και ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται με Touch χειριστήριο. Έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος για μεγαλύτερη οικονομία και διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό Led.  

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Φούρνοι Αρτοποιίας Bake Off.

 • Φούρνοι Αρτοποιίας Ταμπανωτοί

  Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς Φούρνους Αρτοποιίας Ταμπανωτούς ιδανικά για κατεψυγμένα προϊόντα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα εφαρμογών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Κατασκευάζονται από την Γερμανική εταιρεία Wiesheu, η οποία ειδικεύεται στους ταμπανωτούς φούρνους. Είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν ραφιέρα για ταψιά ζαχαροπλαστικής 60x40. Διαθέτουν πληθώρα λειτουργιών και προγραμμάτων ψησίματος. Ο έλεγχος των λειτουργιών γίνεται ξεχωριστά για κάθε όροφο, από τον πίνακα ελέγχου. Τέλος, οι φούρνοι Wiesheu παρέχουν ομοιόμορφο ψήσιμο στα προϊόντα σας και είναι εύκολοι στον καθαρισμό.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Φούρνους Αρτοποιίας Ταμπανωτούς.

 • Φούρνοι με Κάρβουνο

  Φούρνοι με κάρβουνο εξαιερετικής ποιότητας κατασκευής από Inox χάλυβα. Διατίθεται σε επιτραπέζιοι και επιδαπέδιοι με εξτρά σταντ. Διαθέτουν συρτάρι για την συλλογή της τέφρας και τον εύκολο καθαρισμό του φούρνου. Η θερμοκρασία λειτουργίας του φούρνου φτάνει έως και 500οC και μπορούν να ψήσουν έως και 20 κιλά κρέας ανά ώρα.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Φούρνους με κάρβουνο.

 • Φούρνοι Μικροκυμάτων

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από φούρνους μικροκυμάτων άριστης ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Η συχνότητα λειτουργίας των μικροκυμάτων είναι 2450MHz. Διαθέτουν λειτουργία Grill ανάλογα με το μοντέλο του φούρνου. Η χωρητικότητα τους είναι 23, 25 και 30 λίτρα και είναι ιδανικά για πιάτα Φ27, Φ36( ή GN 1/2). Είναι κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση.

  Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους φούρνους μικροκυμάτων επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

 • Ταψιά Μαγειρικής

  Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ταψιά μαγειρικής. Ανθεκτικής κατασκευής ιδανικά για τους επαγγελματίες μάγειρες. Μπορείτε να ψήσετε λαχανικά, κρέατα, κοτόπουλα, πίτσες, ψωμιά, πίτες και άλλα προϊόντα.

  Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε.