Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Ψυκτικοί Θάλαμοι Σωρών

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ψυκτικοί Θάλαμοι Σωρών

Στην Topfrost θα βρείτε ψυκτικούς θαλάμους σωρών οι οποίοι πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές καταλληλότητας. Μπορείτε να βρείτε τους θαλάμους με 1,2 ή 3 πόρτες ανά ράφι. Επίσης, μπορείτε να τους βρείτε και με μία μεγάλη πόρτα για όλες τις θέσεις. Η χωρητικότητα τους ποικίλει ανάλογα με το μέγεθός τους, από 1 θέση έως και 4 θέσεις. Διαθέτ...

Στην Topfrost θα βρείτε ψυκτικούς θαλάμους σωρών οι οποίοι πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές καταλληλότητας. Μπορείτε να βρείτε τους θαλάμους με 1,2 ή 3 πόρτες ανά ράφι. Επίσης, μπορείτε να τους βρείτε και με μία μεγάλη πόρτα για όλες τις θέσεις. Η χωρητικότητα τους ποικίλει ανάλογα με το μέγεθός τους, από 1 θέση έως και 4 θέσεις. Διαθέτουν ενσωματωμένο ψυκτικό μηχάνημα monoblock, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να τοποθετηθεί εξωτερικό ψυκτικό μηχάνημα εγκιβωτισμένο. Τέλος, διαθέτουν γλισιέρες σε κάθε πόρτα, και μπορείτε να πάρετε εξτρά ανεβατόρι, φορείο για κάθε θέση και trolley με τηλεσκοπικές ράγες.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία των ψυκτικών θαλάμων για σωρούς επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

Ψυκτικοί Θάλαμοι Σωρών  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες