Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Ψυγεία Βιτρίνες

Νέα προϊόντα

Ψυγεία Βιτρίνες

Στην Topfrost θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα ψυγεία βιτρίνες όλων των ειδών, όπως όρθιες βιτρίνες, βιτρίνες ζαχαροπλαστικής-παγωτού, salad bars, back bars και επιτραπέζιες βιτρίνες. Μοναδικά κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας σαν καινούρια, συντηρημένα με μεράκι από την τεχνική ομάδα της Topfrost.

Ψυγεία Βιτρίνες  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Όρθιες Βιτρίνες

  Μεγάλη γκάμα από όρθιες βιτρίνες μοναδικής ποιότητας στην τιμή του μεταχειρισμένου, ιδανικές για να προβάλετε τα προϊόντα σας στους πελάτες σας. 

 • Βιτρίνες...

  Μεγάλη γκάμα από βιτρίνες ζαχαροπλαστικής-παγωτού μοναδικής ποιότητας για να προβάλετε τέλεια τα γλυκά-παγωτά σας και να διατηρήσετε την φρεσκάδα τους.

 • Salad Bars

  Μοναδικά μεταχειρισμένα ψυγεία σαλατών (Salad bars) άριστης ποιότητας που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα καινούρια, ικανά να διατηρήσουν την ζωντάνια και την φρεσκάδα των προϊόντων σας. 

 • Επιτραπέζια Ψυγεία...

  Στην σελίδα μας μπορείτε να βρείτε μεταχειρισμένα επιτραπέζια ψυγεία βιτρίνες για την έκθεση των προϊόντων σας στους πιστούς σας πελάτες, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία και εξοικονόμηση χώρου.

 • Back Bar

  Εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής ψυγεία Back Bar σαν καινούρια στην τιμή του μεταχειρισμένου μόνο από την Topfrost. Ιδανικά για να προβάλετε άριστα τα προϊόντα σας στους πελάτες σας και να εξοικονομήσετε χώρο στο Καφε-Μπαρ σας.

 • Ψυγεία Κρασιού