Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Ψυγεία Σαλατών

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ψυγεία Σαλατών

Στην σελίδα μας θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία από ψυγεία σαλατών (Salad bar) στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Ιδανικό για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν ένα γρήγορο και προσεγμένο γεύμα στους πελάτες τους. Επιδαπέδια και επιτραπέζια ψυγεία σαλατών για GN 1/1 και 1/4, διαφόρων μεγεθών για όλους τους χώρους εστιατορίων, ξε...

Στην σελίδα μας θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία από ψυγεία σαλατών (Salad bar) στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς. Ιδανικό για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν ένα γρήγορο και προσεγμένο γεύμα στους πελάτες τους. Επιδαπέδια και επιτραπέζια ψυγεία σαλατών για GN 1/1 και 1/4, διαφόρων μεγεθών για όλους τους χώρους εστιατορίων, ξενοδοχείων και καφέ-μπαρ. Με επένδυση ξύλου για να προσθέσετε μοναδική αισθητική στον χώρο σας αλλά και Inox για τον χώρο πίσω από το μπαρ.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την λειτουργία των ψυγείων σαλατων επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας.

Περισσότερα

Ψυγεία Σαλατών  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες