Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Πολυκοπτικά - Πολτοποιητές

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά πολυκοπτικά και πολτοποιητές με πολλές δυνατότητες κοπής των λαχανικών σας. Πάντα στις καλύτερες τιμές. Ισχυρό πολυκοπτικό μηχάνημα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με αποσπώμενα μέρη για ευκολότερο καθαρισμό. Είναι ικανό να κόψη όλων των ειδών τα λαχανικά αλλά και ορισμένα κίτρινα τυριά όχι πολύ μαλακά....

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικά πολυκοπτικά και πολτοποιητές με πολλές δυνατότητες κοπής των λαχανικών σας. Πάντα στις καλύτερες τιμές. Ισχυρό πολυκοπτικό μηχάνημα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με αποσπώμενα μέρη για ευκολότερο καθαρισμό. Είναι ικανό να κόψη όλων των ειδών τα λαχανικά αλλά και ορισμένα κίτρινα τυριά όχι πολύ μαλακά. 

Επίσης θα βρείτε Πολτοποιητες άριστης ποιότητας κατασκευής στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν αποσπώμενο κάδο και λεπίδα για ευκολότερο καθαρισμό. Διαθέτουν ψηφιακό πίνακα ελέγχου από όπου μπορείτε να ρυθμίζεται την ταχύτητας της λεπίδας που κυμαίνεται από 750 έως και 1500 στροφές το λεπτό.  Η χωρητικότητα του μπολ είναι 15, 20 και 50 λίτρα ανάλογα το μοντέλο. Τέλος διαθέτουν διακόπτη ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα πολυκοπτικά.

Περισσότερα

Πολυκοπτικά - Πολτοποιητές  Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 5 από 5 αντικείμενα