Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Αποφλοιωτές Πατάτας/Κρεμμύδι

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς αποφλοιωτές πατάτας και κρεμμυδιού ώστε να εξοικονομείτε  χρόνο. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας. Κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και με χωρητικότητα από 5 έως 60 κιλά είναι ιδανικοί για μικρές και μεγάλες κουζίνες εστιατορίων-catering και ξενοδοχείων. Δι...

Στην Topfrost θα βρείτε επαγγελματικούς αποφλοιωτές πατάτας και κρεμμυδιού ώστε να εξοικονομείτε  χρόνο. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας. Κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και με χωρητικότητα από 5 έως 60 κιλά είναι ιδανικοί για μικρές και μεγάλες κουζίνες εστιατορίων-catering και ξενοδοχείων. Διαθέτουν είσοδο για παροχή νερού και σωλήνα εξόδου για τις φλούδες.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους αποφλιωτές.

Περισσότερα

Αποφλοιωτές Πατάτας/Κρεμμύδι  Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα