Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Πλατώ Γκριλ

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Πλατώ Γκριλ

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις από Πλατό Γκρίλ, ηλεκτρικά & αερίου ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουν λιποσυλλέκτη για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό. Επίσης, διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και παρέχουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε ό...

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις από Πλατό Γκρίλ, ηλεκτρικά & αερίου ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Διαθέτουν λιποσυλλέκτη για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό. Επίσης, διαθέτουν θερμοστάτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και παρέχουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια για τέλειο ψήσιμο. Είναι ιδανικά για κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων καθώς επίσης και για catering και καταστήματα fast food.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, έτσι είναι σημαντικό για εμάς η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Παρέχεται στους πελάτες μας, αφού προμηθευτούν το προϊόν, τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε έκθεση 600τμ όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε αναλυτικά τα πλατό-γκριλ μας, καθώς και άλλες συσκευές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για το πιο πλατό-γκριλ θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες . Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των πλατό-γκριλ.

Περισσότερα

Πλατώ Γκριλ  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες