Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Φριτέζες

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Φριτέζες

Στην Topfrost θα βρείτε φριτέζες ηλεκτρικές & αερίου. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από φριτέζες διαφόρων μεγεθών, επιδαπέδιες και επιτραπέζιες, άριστης ποιότητας κατασκευής. Ανάλογα με τις ανάγκες σας στην εταιρεία μας θα βρείτε 4,8,12,18 και 24 λίτρων μονές και αντίστοιχα διπλές φριτέζες. Διαθέτουν όλες αντιστάσεις και έχουν ξεχωριστό θερμοστάτη ασφ...

Στην Topfrost θα βρείτε φριτέζες ηλεκτρικές & αερίου. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από φριτέζες διαφόρων μεγεθών, επιδαπέδιες και επιτραπέζιες, άριστης ποιότητας κατασκευής. Ανάλογα με τις ανάγκες σας στην εταιρεία μας θα βρείτε 4,8,12,18 και 24 λίτρων μονές και αντίστοιχα διπλές φριτέζες. Διαθέτουν όλες αντιστάσεις και έχουν ξεχωριστό θερμοστάτη ασφαλείας για κάθε αντίσταση. Διαθέτουν βάνα αποστράγγισης λαδιού ή αποσπώμενο κάδο ανάλογα με το μοντέλο. Τέλος, είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι ιδανικές για χώρους εστίασης, μικρούς και μεγάλους, όπως κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων και catering καθώς επίσης και για καταστήματα fastfood.  

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις φριτέζες μας.

Περισσότερα

Φριτέζες  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.