Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Κρέπα

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Κρέπα

Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές κρέπας διαφόρων διαστάσεων. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Στην εταιρεία μας θα βρείτε συσκευές κρέπας με επιφάνεια ψησίματος Φ35 ή Φ40 και χωρίζονται σε ηλεκτρικές και αερίου. Διαθέτουν μία ή δύο επιφάνειες ψησίματος ανάλογα το μοντέλο και διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε επιφάνεια. Προσφέρο...

Στην Topfrost θα βρείτε συσκευές κρέπας διαφόρων διαστάσεων. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Στην εταιρεία μας θα βρείτε συσκευές κρέπας με επιφάνεια ψησίματος Φ35 ή Φ40 και χωρίζονται σε ηλεκτρικές και αερίου. Διαθέτουν μία ή δύο επιφάνειες ψησίματος ανάλογα το μοντέλο και διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη για κάθε επιφάνεια. Προσφέρουν ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας για καλύτερο και ιδανικότερο ψήσιμο της κρέπας. Είναι ιδανικές για καταστήματα κρεπερι, καφέ μπαρ και ξενοδοχεία.

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις συσκευές κρέπας.

Περισσότερα

Κρέπα  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.