Απόλυτα επιτυχημένη η παρουσία της TopFrost στη FOOD EXPO 2023!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για μια ακόμα χρονιά η παρουσία της TopFrost στη FOOD EXPO 2023 που έλαβε χώρα στα Σπάτα.

Τεράστια ήταν η προσέλευση επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου στο κορυφαίο γεγονός για τρόφιμα και ποτά στην Ευρώπη, την 8η FOOD EXPO, στην οποία βρεθήκαμε ξανά, όπως κάθε χρόνο, προκειμένου να υποστηρίξουμε του πελάτες μας.

Τους παρείχαμε τον απαραίτητο εξοπλισμό Μαζικής Εστίασης (βιτρίνες αλλαντικών-κρεάτων, ψυγεία, καταψύξεις κ.λπ.), ικανοποιώντας τις πάντα υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες τους. 

Συγκεκριμένα, νοικιάσαμε επαγγελματικό εξοπλισμό σε πάνω από 40 εκθέτες, αφήνοντας, για μια ακόμα φορά, το αποτύπωμά μας σε αυτό το διεθνούς εμβέλειας, κομβικό σημείο συνάντησης επαγγελματιών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Πέρα από την παροχή υποστήριξης στους πελάτες μας, όμως, εισπράξαμε τεράστιο και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, με τις περισσότερες να αφορούν κρεοπωλεία και σούπερ-μάρκετ.

Το περίπτερό μας περιλάμβανε τόσο καινούργια όσο και μεταχειρισμένα προϊόντα, προσελκύοντας αρκετό κόσμο που ενδιαφέρθηκε «θερμά» για τον εξοπλισμό μας.

Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι η συμμετοχή μας στην κορυφαία έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ευρώπη στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, για την οποία έχουμε δεσμευτεί από την ίδρυσή μας.

Ο κόσμος εμπιστεύεται απόλυτα την TopFrost, καθώς προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ενοικίασης εξοπλισμού ψύξης και εστίασης, για την ικανοποίηση κάθε είδους ανάγκης για εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Η TopFrost προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την προμήθεια, την αποστολή αλλά και την υλικοτεχνική υποστήριξη.

Αναλυτικότερα:

  • Ο εξοπλισμός μας επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, αξιοπιστίας, λειτουργικότητας και σχεδιασμού.
  • Η ομάδα μας είναι πρόθυμη και διαθέσιμη να σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για την προώθηση των προϊόντων σας αλλά και τη βελτιστοποίηση των ενεργειών marketing της εταιρίας σας.
  • Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα.
  • Εγγυώμαστε ακρίβεια στους χρόνους αποστολής.

Ενδιαφέρεστε για Ενοικίαση Εξοπλισμού για το επόμενο event σας? 

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να βρούμε την ιδανική λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βοηθήσει στην επιτυχία της δικής σας εκδήλωσης.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.