Οι τιμές είναι με φ.π.α;

Οι αναγραφόμενες τιμές επιβαρύνονται με φ.π.α ο οποίος διακυμαίνεται αναλόγως της περιοχής. Προϊόντα με προορισμό εκτός Ελλάδας δεν επιβαρύνονται με φ.π.α

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων;

Ο χρόνος παράδοσης για καινούργια μηχανήματα που υπάρχουν σε απόθεμα καθώς και για μεταχειρισμένα είναι εντός 24ωρών. Για καινούργια μηχανήματα που απαιτείται παραγγελία από το εξωτερικό , ο χρόνος παράδοσης είναι από μία (1) έως πέντε (5) εβδομάδες αναλόγως της χώρας προέλευσης.

Συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά στην τιμή;

Οι παραδόσεις εμπορευμάτων εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης είναι χωρίς χρέωση, εφόσον το μήκος τους δεν ξεπερνά τα 2 μέτρα.

Υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουν τα μηχανήματα στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης με μεταφορική εταιρεία , γερανό ή courier, ανάλογα τον όγκο και το βάρος, με έξοδα που επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Η ευθύνη της εταιρείας σταματάει με την παράδοση των μηχανημάτων στο μεταφορικό μέσο που έχει επιλέξει ο πελάτης , και τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

Μπορώ να παραλάβω εγώ την παραγγελία μου από την TopFrost;

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατόπιν συνεννόησης από τις κεντρικές αποθήκες μας από Δευτέρα έως και Παρασκευή - 9.00 με 16.00 - χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουν τα μηχανήματα στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης με μεταφορική εταιρεία, γερανό ή courier, ανάλογα τον όγκο και το βάρος, με έξοδα που επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Η ευθύνη της εταιρείας σταματάει με την παράδοση των μηχανημάτων στο μεταφορικό μέσο που έχει επιλέξει ο πελάτης, και τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

Ποιες περιοχές καλύπτετε για service;

Για τα μηχανήματα ψύξης , παρέχουμε Πανελλαδικό service

Για τα υπόλοιπα προϊόντα ο γενικός κανόνας είναι ότι η εταιρία παρέχει service στα μηχανήματά της, στις εγκαταστάσεις της.

Για μηχανήματα εντός εγγύησης

➢ Δεν υπάρχει επιβάρυνση με κόστος ανταλλακτικών ούτε με κόστος εργασίας εφόσον το μηχάνημα έρθει για έλεγχο στις εγκαταστάσεις της Topfrost. Το ίδιο ισχύει αν ο έλεγχος γίνει στην έδρα του εμπόρου χονδρικής.

➢ Σε περίπτωση που ο πελάτης θελει η επισκευή να γίνει στο κατάστημά του, τότε το κόστος επίσκεψης είναι 30€ + φ.π.α ενώ το κόστος επισκευής επιβαρύνεται με την εργασία (10€ /ώρα) καθώς και με το κόστος των ανταλλακτικών, εάν αυτά χρειαστούν.

Για μηχανήματα εκτός εγγύησης

➢ Αν το μηχάνημα έρθει στις εγκαταστάσεις της Topfrost υπάρχει επιβάρυνση εργασίας (ελάχιστη χρέωση 50€ + φπα) και κόστους ανταλλακτικών.

➢ Σε περίπτωση που ο πελάτης θελει η επισκευή να γίνει στο κατάστημά του, τότε το κόστος επίσκεψης είναι 50€ + φπα ενώ το κόστος επισκευής επιβαρύνεται με την εργασία (20€ /ώρα) καθώς και με το κόστος των ανταλλακτικών, εάν αυτά χρειαστούν.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Με μετρητά πριν την φόρτωση και εφόσον το τιμολόγιο δεν υπερβαίνει τα 500€ ή αλλιώς με κατάθεση στις συνεργαζόμενες τράπεζες :


Eurobank: 0026.0125.81.0201020414 / Επωνυμία: Α.Τσεκλίδης & ΣΙΑ Ε.Ε

IBAN : GR5202601250000810201020414

Bic / Swift: ERBKGRAA


Alpha Bank : 528 00200 200 3793 / Επωνυμία: Α.Τσεκλίδης & ΣΙΑ Ε.Ε

IBAN: GR9101405280528002002003793

Bic / Swift: CRBAGRAAXXX


Pro Credit Bank / Επωνυμία: Α.Τσεκλίδης & ΣΙΑ Ε.Ε

IBAN: GR2811600000000001400159201

Bic / Swift: PRCBGRAA

Μπορώ να δω το προϊόν ζωντανά;

Μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα μηχανήματα της Topfrost, καινούργια και μεταχειρισμένα, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας που βρίσκονται 15’ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Λαγυνά, δίπλα από τη Νέα Εγνατία οδό.

Στις εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ της Topfrost θα βρείτε εκατοντάδες ετοιμοπαράδοτα καινούργια και μεταχειρισμένα μηχανήματα.

Είναι το προϊόντα της Topfrost αξιόπιστα;

Αποστολή της Topfrost είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην ψύξη και την μαζική εστίαση, καταστήματα super market, αρτοζαχαροπλαστεία και εστιατόρια που αναζητούν:

  • Ευρωπαϊκή ποιότητα με εισαγωγές από Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία και Τουρκία
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
  • Μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων , καινούργιων και μεταχειρισμένων, όπως Ψυγεία βιτρίνες, Καταψύκτες τροφίμων-παγωτού, Ψυγεία κρασιών, Ψυγεία super market, Inox ψυγεία μαζικής εστίασης, Ιnox κατασκευές, Blast chillers-shock freezers, Salad bar-ben marie, Ψυγεία ζαχαροπλαστείων, Ψυγεία παγωτού βιτρίνες, Ψυκτικοί θάλαμοι, Κυκλοθερμικοί φούρνοι, Πλυντήρια πιάτων-ποτηριών-σκευών, Παγομηχανές, Μίξερ, Ταχυζυμωτήρια, Ζαμπονομηχανές, Τυροτρίφτες, Μηχανές κιμά, Πολυκοπτικά, Πατατοκαθαριστές, Φριτέζες, Πλατώ-γκρίλ, Μεταχειρισμένα.
Μπορείτε να μεταφέρετε εσείς το μηχάνημα που αγοράσαμε;

Οι παραδόσεις εμπορευμάτων εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης είναι χωρίς χρέωση, εφόσον το μήκος τους δεν ξεπερνά τα 2 μέτρα.

Υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουν τα μηχανήματα στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική που θα επιλέξει ο πελάτης, γερανό ή courier, ανάλογα τον όγκο και το βάρος, με έξοδα που επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Η ευθύνη της εταιρείας σταματάει με την παράδοση των μηχανημάτων στο μεταφορικό μέσο που έχει επιλέξει ο πελάτης, και τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

Έχουν εγγύηση και πόσο χρόνο;

Η εγγύηση των καινούργιων μηχανημάτων έχει διάρκεια 12 μήνες ενώ η εγγύηση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων έχει διάρκεια 90 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Για τους φούρνους και τα πλυντήρια για να ισχύει η εγγύηση είναι απαραίτητο η σύνδεση και ο έλεγχος της εγκατάστασης του μηχανήματος να έχει γίνει είτε από αδειούχο ηλεκτρολόγο είτε από αδειούχο υδραυλικό.

Η εγγύηση δεν καλύπτει:

  • Τα ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και θερμικά μέρη των ψυγείων, φούρνων η πλυντηρίων (συμπιεστές, μοτέρ, αντιστάσεις κτλ) καθώς η βλάβη προέρχεται συνήθως από εξωτερικούς παράγοντες, όπως αυξομειώσεις δικτύου ή έλλειψη φάσεως, Για αυτό ο χρήστης θα πρέπει να προνοεί για την σωστή εγκατάσταση τους και την τοποθέτηση σταθεροποιητή τάσης.
  • Τη ζημιά που έχει προκληθεί από πτώση είτε χτύπημα κατά την μεταφορά.
Πώς θα γίνει η εγκατάσταση του μηχανήματος στο χώρο μου και ποίος θα μου δείξει πώς λειτουργεί;

Ψυγεία-καταψύκτες

Η εγκατάσταση ενός πλήρους καταστήματος Super market-κρεοπωλείου επιτυγχάνεται με εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας μας (φορτοεκφορτώσεις-τοποθέτηση) με κόστος που υπολογίζεται κατά περίπτωση.

Φούρνοι-πλυντήρια

Η εγκατάσταση επιτυγχάνεται με εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας στο χώρο σας με κόστος 250€ ανά συσκευή.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.