Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Κατηγορίες

Κορυφαίες πωλήσεις

Νέα προϊόντα

Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να ανοίξω ένα κρεοπωλείο;

Δείτε παρακάτω όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, για να ανοίξετε ένα κρεοπωλείο, καθώς και τα ενδεικτικά κόστη.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός του κρεοπωλείου είναι αυτός που θα εγγυηθεί την σωστή λειτουργία και τη συμμόρφωση με όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας με βάση τη νομοθεσία τροφίμων. Στην TopFrost πιστεύουμε ότι η σωστή συντήρηση των προϊόντων είναι εξίσου απαραίτητη με την παρουσίασή τους ώστε να είναι αρεστά στον πελάτη. Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν θα χρειαστείτε:

Βιτρίνες κρεάτων

Στο κρεοπωλείο θέλετε ταυτόχρονα να διασφαλίσετε τη συντήρηση των κρεάτων με βιτρίνες κοπής αλλά και όρθιες βιτρίνες για κρεμαστά αλλά και να προσελκύσετε τους πελάτες οπτικά. Χρειάζεστε λοιπόν ψυχόμενες βιτρίνες προβολής για το νωπό κρέας. Το κόστος κάθε ψυχόμενης βιτρίνας εξαρτάται από το μέγεθός της και μπορεί να κυμανθεί από 850€ έως 5.500€.

Βιτρίνες κρεάτων

Βιτρίνες κατάψυξης

Οι καταψύκτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τις βούτες κατάψυξης inverter που προσφέρουν μακροζωία και είναι οικονομικές σαν επένδυση και τις όρθιες βιτρίνες κατάψυξης με αέρα για την καλύτερη προβολή των προϊόντων αλλά και την εκμετάλλευση του χώρου σε ύψος. Έχουν ένα εύρος τιμής από 600€ έως 6.000€.

Ψυκτικοί θάλαμοι κρεοπωλείου

Οι ψυκτικοί θάλαμοι με πάνελ έχουν διάφορες διαστάσεις αναλόγως με το χώρο και τις ανάγκες σας ώστε να συντηρήσετε τα κρέατα σας. Η ψυκτική εγκατάσταση είναι κατάλληλα δομημένη ώστε να παρέχει θερμοκρασία 0°C . Οι τιμές προκύπτουν αναλόγως με το μέγεθός των θαλάμων και κυμαίνονται από 4.500€ έως 7.500€.

Επεξεργασία κρέατος

Για την προετοιμασία του κρέατος απαιτούνται τόσο τα βασικά εργαλεία, όπως αποστειρωτές μαχαιριών, τραπέζια εργασίας με τεφλόν / κούτσουρα όσο και εξειδικευμένα μηχανήματα, όπως τα φορμαριστικά μπιφτεκιών, οι σνιτσελομηχανές , οι κρεατομηχανές, τα γεμιστικά λουκάνικων, τα ζυμωτήρια κρεάτων καθώς και οι βαρέλες μάλαξης. Η τιμή όλων των παραπάνω εξαρτάται από τον όγκο παραγωγής ο οποίος διαφέρει και προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε κρεοπωλείου. Αντίστοιχα οι ανάγκες παραγωγής του κάθε κρεοπωλείου επηρεάζουν και τις τιμές οι οποίες κυμαίνονται από 150€ έως 5.000€.

Επεξεργαία κρέατος

Θάλαμοι ξηράς ωρίμανσης (Dry age)

Μια νέα τάση στα σύγχρονα κρεοπωλεία είναι η χρήση θάλαμων ξηράς ωρίμανσης (dry age) που αφορούν premium κομμάτια (Angus, Rib eye, T-bon) βοδινού, μοσχαρίσιου κρέατος αλλά και κυνηγιού χαρίζοντας μεγαλύτερη γαστρονομική αξία. Ο θάλαμος ξηράς ωρίμανσης δημιουργεί τις σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας ώστε να γίνει σωστά το σίτεμα του κρέατος. Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος του και μπορεί να κυμανθεί από 2.900€ έως 5.000€.

Θάλαμοι ξηράς ωρίμανσης (Dry age)

Η TopFrost σας παρέχει όχι μόνο τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς , αλλά είναι δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξοπλισμού του δικού σας κρεοπωλείου παρέχοντας πρακτικές συμβουλές.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23940 53 033 και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας λύσει κάθε απορία που αφορά τον εξοπλισμό του κρεοπωλείου σας!