Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Κατηγορίες

Κορυφαίες πωλήσεις

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Η TopFrost στην FOODEXPO
Χιλιάδες επισκέπτες παρευρέθηκαν στην FOODEXPO, το κορυφαίο γεγονός για τα τρόφιμα και ποτά στην Ευρώπη, το οποίο αποτέλεσε και πάλι κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από 80 χώρες του εξωτερικού.

Για ακόμα μια χρονιά ήμασταν εκεί για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας.

Με στόχο την άψογη παρουσίαση των προϊόντων τους, παρείχαμε σε περισσότερες από 21 εταιρείες Τροφίμων-Ποτών, τον απαραίτητο εξοπλισμό Μαζικής Εστίασης, ικανοποιώντας τις υψηλές προσδοκίες όλων.

Βιτρίνες αλλαντικών-κρεάτων, Καταψύξεις, Ψυγεία πάγκοι και Βούτες, προσεκτικά επιλεγμένα από τα πιο αξιόπιστα εργοστάσια σε Ιταλία, Τουρκία, Αυστρία και Γερμανία και 100% ελεγμένα από την εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας για την άψογη λειτουργία τους, παραδόθηκαν με απόλυτη ασφάλεια στη FoodExpo για να φιλοξενήσουν τρόφιμα και ποτά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γιατί μας εμπιστεύονται;
Στην TopFrost παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ενοικίασης εξοπλισμού ψύξης και εστίασης, προκειμένου να καλύψουμε κάθε ανάγκη για events ή εκθέσεις, μια ολοκληρωμένη 360Ο υπηρεσία  που περιλαμβάνει: Προμήθεια, Αποστολή και υλικοτεχνική Υποστήριξη.

•   Ο εξοπλισμός μας επιλέγεται αυστηρά με βάσει την ποιότητα, την αξιοπιστία, τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό.
•   Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη να βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για την προώθηση των προϊόντων σας και τη βελτιστοποίηση των ενεργειών marketing της εταιρίας σας.
•   Ευρεία γκάμα προϊόντων άμεσα διαθέσιμα.
•   Εγγυόμαστε ακρίβεια στους χρόνους αποστολής.

Ενδιαφέρεστε για Ενοικίαση Εξοπλισμού για το επόμενο event σας? Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να βρούμε την ιδανική λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βοηθήσει στην επιτυχία της δικής σας εκδήλωσης.