Η TopFrost θα παραβρεθεί στην MEAT & GRILL DAYS η οποία αποτελεί τη μοναδική κλαδική έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα που αφορά το κρέας και τα προϊόντα του, τα μηχανήματα επεξεργασίας και το food service.

H MEAT & GRILL DAYS απευθύνεται στις βιομηχανίες και τα εργαστήρια κρέατος, τα κρεοπωλεία, τη μαζική εστίαση και σε κάθε επαγγελματία που ασχολείται με το κρέας, τον απόλυτο πρωταγωνιστή στην διατροφή.

Η TopFrost ως ηγέτης στον χώρο των επαγγελματικών ψυγείων και εξοπλισμών μαζικής εστίασης, θα λάβει μέρος στην έκθεση με σκοπό να αναδείξει τον εξοπλισμό που διαθέτει για κρεοπωλεία και να δώσει σύγχρονες και οικονομικές λύσεις στους επαγγελματίες του χώρου που θα βρίσκονται στην έκθεση.

Η 7η διοργάνωση της MEAT & GRILL DAYS θα διεξαχθεί στις 12-14 Νοεμβρίου στη Metropolitan Expo. Η TopFrost θα βρίσκεται στο Hall 2 στο stand C8D7.

Κατεβάστε την πρόσκληση σας για να επισκεφτείτε την έκθεση.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Based on the act of 2009/136/SE of the EU, we would like to inform you that our website utilizes cookie technology in order to record how users reach our site and collect statisticks about it.