Η Topfrost και στην Κύπρο

Η Topfrost παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού και στην Κύπρο. Είτε πρόκειται για Supermarket - minimarket, κρεοπωλεία, φρουταρίες, φούρνους και αρτοζαχαροπλαστεία ή καφέ - bar - αναψυκτήρια, ο εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα μελετήσει μαζί σας τις ανάγκες της επιχείρησης σας και θα σας προτείνει τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Διαλέξτε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές τις αγοράς

Ένα από τα μεγαλύτερα κόστη μιας επιχείρησης είναι το κόστος ενέργειας, γι’αυτό και ανανεώνουμε συνεχώς την προϊοντική γκάμα μας ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο ενεργειακά αποδοτικές και οικονομικές λύσεις και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μέσα από την πλούσια γκάμα της Topfrost το ψυγείο βιτρίνα, το δίπορτο ψυγείο, την κατάψυξη βούτα, τη βιτρίνα αλλαντικών και κρεάτων, το φούρνο, το ταχυζυμωτήριο ή ό,τι άλλο χρειάζεστε για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας.

Έχω διαλέξει τον εξοπλισμό που θέλω, πως θα γίνει η αποστολή στο κατάστημα μου στην Κύπρο;

Είμαστε δίπλα σας και σε αυτό, γι’αυτό και σας παρέχουμε μια τιμή ανά προϊόν που περιλαμβάνει τα πάντα, χωρίς καμια κρυφή χρέωση και ψιλά γράμματα.Εχουμε προβλέψει για τη σωστή και έγκαιρη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας στην Κύπρο και φροντίζουμε εμείς να έρθει η παραγγελία σας, καθώς διαθέτουμε μια σταθερή συνεργασία με μια απο τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου των μεταφορών.

Και αν ο εξοπλισμός μου χρειαστεί Service ;

Η Topfrost σας καλύπτει πλήρως και σε αυτόν τον τομέα καθώς αναγνωρίζει οτι μια ξαφνική ανάγκη επισκευής χρειάζεται άμεση ανταπόκριση καθώς κάθε ώρα που ο εξοπλισμός σας υπολειτουργεί η επιχείρηση σας χάνει χρήματα. Έχουμε συνάψει συνεργασία με μια από τις πιο αξιόλογες εταιρείες ψυκτικών εγκαταστάσεων με παγκυπριακή κάλυψη για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Based on the act of 2009/136/SE of the EU, we would like to inform you that our website utilizes cookie technology in order to record how users reach our site and collect statisticks about it.