Ιστορικό

Η ενασχόληση του ιδρυτή μας Αθανασίου Τσεκλίδη με την κατασκευή επαγγελματικών ψυγείων ξεκινά το 1988.
Η απόλυτη εξειδίκευση, η παγκόσμια τεχνογνωσία στον τομέα της ψύξης και η πελατοκεντρική του φιλοσοφία τον οδήγησαν να ιδρύσει το 2007 την ομώνυμη εταιρία στο Καβαλάρι – Λαγκάδα.

Η ταχεία διείσδυση στην αγορά με την ανάπτυξη των εργασιών οδήγησαν την εταιρία το 2010 σε νέους χώρους 1200 τ.μ. στα Λαγυνά – Λαγκαδά και με  τον νέο διακριτικό τίτλο TOP FROST .

Εύκολα προσβάσιμο σημείο, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και δίπλα από την Νέα Εγνατία Οδό με άνετο πάρκινγκ.

Στις νέες ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις με σύγχρονες ράμπες φορτοεκφόρτωσης, λειτουργούν:
   • έκθεση 250 τ.μ,
   • γραφεία
   • πλούσιο stock σε καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα
   • τμήμα service και ανταλλακτικών

  Οργάνωση
   

  Βασικό μέλημα μας είναι η άμεση και ασφαλής εξυπηρέτηση των πελατών μας για αυτό το λόγο η TOP FROST έχει οργανωθεί ανάλογα στον τομέα:
  • του μηχανολογικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού
  • της εύκολης και ασφαλής φορτοεκφόρτωσης
  • της επικοινωνίας
  • των εσωτερικών διαδικασιών

   Αποστολή
    

   Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στη ψύξη και τον εξοπλισμό ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία:

   με ανταγωνιστικές τιμές

   μεγάλη ποικιλία προϊόντων:

   Ψυγεία Βιτρίνες, Καταψύκτες Τροφίμων - Παγωτού, Ψυγεία Κρασιών, Ψυγεία Super Market, Inox Ψυγεία Μαζικής Εστίασης, Inox Κατασκευές, Blast Chillers - Shock Freezers, Salad Bar - Ben Marie, Ψυγεία Ζαχαροπλαστείων, Μηχανές Παγωτού Soft, Ψυγεία Παγωτού Βιτρίνες, Ψυκτικοί Θάλαμοι Ιταλίας, Κυκλοθερμικοί Φούρνοι, Πλυντήρια Πιάτων - Ποτηριών - Σκευών - Καμπάνες, Παγομηχανές, Ψυγεία Promo - Συντήρηση, Μεταχειρισμένα

   χαμηλή κατανάλωση ρεύματος

   ευρωπαϊκή ποιότητα

    Φιλοσοφία
     

    Φιλοσοφία της επιχείρησης μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, του προσωπικού μας και των προμηθευτών μας, που να διαρκεί στο χρόνο μέσα από σχέσεις συνεργασίας που βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος και εμπιστοσύνη
     Δύναμη μας η αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας!
     © topfrost.gr    κατασκευή eshop Softways