Με ιδιαίτερη επιτυχία, η Topfrost συμμετείχε στην έκθεση Xenia 2019 που γίνεται κάθε χρόνο στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Στο περίπτερο της Topfrost οι επισκέπτες ανακαλύψανε μια πλήρη γκάμα προϊόντων επαγγελματικού εξοπλισμού καθώς και μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών συσκευών, όπως εστίες, φριτέζες , ανατρεπόμενα τηγάνια, βραστήρες και γκριλ, για το χώρο της HO.RE.CA

Η φετινή παρουσία της Topfrost στη XENIA ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς μέσα από μια εκδήλωση live cooking με επαγγελματίες σεφ , παρουσίασε τους ιταλικούς φούρνους της Lainox. Εξοικονόμηση χρόνου, βελτίωση της ποιότητας του μαγειρέματος καθώς και ταυτόχρονο ψήσιμο διαφορετικών προϊόντων σε διαφορετικούς χρόνους είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τους φόυρνους της Lainox τον απόλυτο βοηθό του επαγγελματία μάγειρα.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της Topfrost πρότειναν στους επισκέπτες της έκθεσης στοχευμένες λύσεις για τις ανάγκες τους ενώ παρείχαν και εξειδικευμένες συμβουλές όσο αναφορά τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και επισιτιστικών μονάδων.

Η Topfrost σας παρέχει όχι μόνο τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά είναι δίπλα σας καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξοπλισμού του καταστήματός σας, παρέχοντας πρακτικές συμβουλές. Επικοινωνήστε με το sales@topfrost.gr ή καλέστε μας στο 23940 53033 για να σας δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεστε.

xenia athens

xenia 2019

xenia expo

top frost xenia

top frost expo

expo athens

Product added to wishlist
Product added to compare.

Based on the act of 2009/136/SE of the EU, we would like to inform you that our website utilizes cookie technology in order to record how users reach our site and collect statisticks about it.