Πριν την επιστροφή κάθε προϊόντος θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της TOPFROST, είτε τηλεφωνικά στο 2394053033 είτε με e- mail στο sales@topfrost.gr.

  • Επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση που δεν μπορεί να επισκευαστεί από τεχνικό της εταιρείας μας στις εγκαταστάσεις μας ή συνεργαζόμενο τεχνικό στις εγκαταστάσεις σας. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 3 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του παραστατικού ώστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του τιμολογίου.
  • Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται στην κατάσταση στην οποία αποστάλθηκε από την TOPFROST και χωρίς καμία φθορά. 
  • Στην περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται σε διαφορετική κατάσταση από αυτήν που παραδόθηκε από το κατάστημά μας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
  • Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται σε διάστημα τριάντα (30) ημερών από την επιστροφή και την παραλαβή των προϊόντων στην έδρα της TOPFROST
  • Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η προσκόμιση του παραστατικού πώλησης. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η επιστροφή πραγματοποιείται με δελτίο αποστολής.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Based on the act of 2009/136/SE of the EU, we would like to inform you that our website utilizes cookie technology in order to record how users reach our site and collect statisticks about it.