Top Frost - Επαγγελματικά Ψυγεία Εξοπλισμοί Μαζικής Εστίασης

Η νέα σειρά της shock-freezer, blast-chiller της Tecnodom, με ηλεκτρονικό πάνελ τεχνολογίας αφής τελευταίας γενιάς μπορούν να ικανόποιήσουν της ανάγκες και του ποιο απαιτητικό επαγγελματία

Blast Chillers +70°C +3°C Χάρη στο Κύκλο Ταχείας Ψύξης η θερμοκρασία του προϊόντος πέφτει από τους 70°C στους 30°C σε 90 λεπτά. Η μετάβαση από τους 65°C στους 10°C, που είναι οι ιδανικές συνθήκες για τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, επιτυγχάνεται τόσο γρήγορα ώστε προφυλάσεται η αναγέννηση των τροφίμων. 

Shock Freezing +70°C -18°C Επιτυγχάνεται διά μέσου μιας γρήγορης παραγωγής ψύχους που επιτρέπει την παραγωγή μικροκρυστάλλων, οι οποίοι συντηρούν τα μόρια του προϊόντος. Η ταχεία κατάψυξη ρίχνει τη θερμοκρασία από τους +70°C στους -18°C σε 270 λεπτά. Το φαγητό καταψύχεται απότομα και μπορεί να συντηρηθεί για μήνες.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Based on the act of 2009/136/SE of the EU, we would like to inform you that our website utilizes cookie technology in order to record how users reach our site and collect statisticks about it.