Πριν την επιστροφή κάθε προϊόντος θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της TOPFROST, είτε τηλεφωνικά στο 2394053033 είτε με e- mail στο sales@topfrost.gr.

  • Επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση που δεν μπορεί να επισκευαστεί από τεχνικό της εταιρείας μας στις εγκαταστάσεις μας ή συνεργαζόμενο τεχνικό στις εγκαταστάσεις σας. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 3 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του παραστατικού ώστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του τιμολογίου.
  • Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται στην κατάσταση στην οποία αποστάλθηκε από την TOPFROST και χωρίς καμία φθορά. 
  • Στην περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται σε διαφορετική κατάσταση από αυτήν που παραδόθηκε από το κατάστημά μας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
  • Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται σε διάστημα τριάντα (30) ημερών από την επιστροφή και την παραλαβή των προϊόντων στην έδρα της TOPFROST
  • Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η προσκόμιση του παραστατικού πώλησης. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η επιστροφή πραγματοποιείται με δελτίο αποστολής.
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.