Επαγγελματικοί Φούρνοι Μεταχειρισμένοι

Οι μεταχειρισμένοι επαγγελματικοί φούρνοι της Topfrost είναι ιδανικοί για εσάς που αναζητάτε έναν φούρνο υψηλής ποιότητας με χαμηλότερο κόστος.

Στη συλλογή μας υπάρχουν μεταχειρισμένοι φούρνοι αρτοποιίας bake off και ταμπανωτοί για ψωμί και σφολιατοειδή, μεταχειρισμένοι επαγγελματικοί φούρνοι πίτσας, ζαχαροπλαστικής, αλλά και μεταχειρισμένοι φούρνοι μαγειρικής

Βρείτε μεταχειρισμένους φούρνους από τους καλύτερους κατασκευαστές, όπως Rational, Lainox, Unox κ.ά., αλλά και κορυφαίους μεταχειρισμένους επαγγελματικούς φούρνους Γερμανίας Wiesheu, Miwe.

Φυσικά, αν οι καινούριοι επαγγελματικοί φούρνοι είναι αυτό που ζητάτε, τότε αναζητείστε στη συλλογή μας τον κατάλληλο για την επιχείρησή σας!

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική υποστήριξη από την ομάδα service της εταιρεία μας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23940 53033 ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά). 

Οι εκπρόσωποι της Topfrost είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους επαγγελματικούς φούρνους!

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12

FAQ

Τι πρέπει να προσέξω σε έναν μεταχειρισμένο επαγγελματικό φούρνο;

Τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν αναζητάτε έναν μεταχειρισμένο επαγγελματικό φούρνο είναι: η κατάσταση, ο κατασκευαστής και το μοντέλο, η ενεργειακή απόδοση, το μέγεθος και η χωρητικότητα, η συμβατότητα, η εγγύηση και η υποστήριξη μετά την αγορά, η τιμή και η αξία.

Τι πρέπει να προσέξω σε έναν μεταχειρισμένο επαγγελματικό φούρνο;

Τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε όταν αναζητάτε έναν μεταχειρισμένο επαγγελματικό φούρνο είναι: η κατάσταση, ο κατασκευαστής και το μοντέλο, η ενεργειακή απόδοση, το μέγεθος και η χωρητικότητα, η συμβατότητα, η εγγύηση και η υποστήριξη μετά την αγορά, η τιμή και η αξία.

Κατάσταση: Επιθεωρήστε σχολαστικά τον φούρνο για να αξιολογήσετε τη συνολική του κατάσταση. Ελέγξτε για τυχόν σημάδια ζημιάς, σκουριάς ή υπερβολικής φθοράς. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα, όπως τα θερμαντικά στοιχεία, τα χειριστήρια, οι ανεμιστήρες και οι πόρτες, βρίσκονται σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Κατασκευαστής και μοντέλο: Ερευνήστε τον κατασκευαστή και το μοντέλο του φούρνου για να προσδιορίσετε τη φήμη και την αξιοπιστία του στον κλάδο. Οι καθιερωμένες και αξιόπιστες μάρκες παρέχουν συχνά καλύτερη ποιότητα και υποστήριξη.

Μέγεθος και χωρητικότητα: Βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος και η χωρητικότητα του φούρνου ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αξιολογήστε αν μπορεί να φιλοξενήσει την ποσότητα των προϊόντων που σκοπεύετε να παράγετε.

Συμβατότητα και αξεσουάρ: Ελέγξτε αν ο φούρνος συνοδεύεται από τα απαραίτητα εξαρτήματα και αν αυτά βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επιπλέον, επιβεβαιώστε ότι οι απαιτήσεις ισχύος του φούρνου είναι συμβατές με την ηλεκτρική υποδομή της εγκατάστασής σας.

Εγγύηση και υποστήριξη μετά την πώληση: Εξετάστε τη διαθεσιμότητα υποστήριξης μετά την πώληση, ανταλλακτικών και τεχνικής βοήθειας από τον κατασκευαστή ή τον πωλητή.

Τιμή και αξία: Συγκρίνετε την τιμή του μεταχειρισμένου φούρνου με την αγοραία αξία του και το κόστος ενός νέου φούρνου με παρόμοιες προδιαγραφές.

Με συμφέρει να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο επαγγελματικό φούρνο;

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου επαγγελματικού φούρνου μπορεί να αποτελέσει μια έξυπνη επιλογή, εάν πριν από την αγορά αξιολογήσετε προσεκτικά την κατάσταση του εξοπλισμού, την αξιοπιστία, το μακροπρόθεσμο κόστος και τη συμβατότητα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.