Ταμπανωτοί Φούρνοι Αρτοποιίας | Topfrost

Οι ταμπανωτοί φούρνοι αρτοποιίας της Topftost είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και έτοιμοι να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού. 

Είναι ιδανικοί για χρήση σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία ενώ μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες παραγωγής, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ρεύματος με την χρήση έξυπνου λογισμικού νέας γενιάς. 

Στη συλλογή μας υπάρχουν ταμπανωτοί φούρνοι με εσωτερικές διαστάσεις για όλες τις ανάγκες και κατάλληλοι για ταψιά διαστάσεων 60x40.

Στη σελίδα μας υπάρχουν ακόμα ταμπανωτοί φούρνοι μεταχειρισμένοι αλλά και επαγγελματικοί φούρνοι αρτοποιίας bake off

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση υποστήριξη τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική υποστήριξη από την ομάδα service της εταιρεία μας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 23940 53033 ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά) για να ενημερωθείτε για όλους τους επαγγελματικούς φούρνους μας. 

Οι εκπρόσωποι της Topfrost είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον ιδανικό για την επιχείρησή σας!

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.