Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Βραστήρες Ζυμαρικών

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από επαγγελματικούς ηλεκτρικούς βραστήρες ζυμαρικών σε ασυναγώνιστες τιμές. Ιδανικό για πιτσαρίες ή ιταλικά εστιατόρια που η ανάγκη για μεγάλες ποσότητες είναι αναγκαία. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητα τους είναι 15 και 20 λίτρα ανάλογα με το μοντέλο. Διαθέτουν θερμοστάτη ασφαλείας ...

Στην Topfrost θα βρείτε ποικιλία από επαγγελματικούς ηλεκτρικούς βραστήρες ζυμαρικών σε ασυναγώνιστες τιμές. Ιδανικό για πιτσαρίες ή ιταλικά εστιατόρια που η ανάγκη για μεγάλες ποσότητες είναι αναγκαία. Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητα τους είναι 15 και 20 λίτρα ανάλογα με το μοντέλο. Διαθέτουν θερμοστάτη ασφαλείας  και σύστημα υπερχείλισης σε περίπτωση που το νερό ξεπεράσει την χωρητικότητα του βραστήρα. Τέλος, διαθέτουν τάπα πλήρωσης νερού και βαλβίδα αποστράγγισης.   

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, μας ενδιαφέρει η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή τους και μετά την αγορά του προϊόντος. Έτσι σας παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την ομάδα service της εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους βραστήρες ζυμαρικών.

Περισσότερα

Βραστήρες Ζυμαρικών  Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα