Ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της κατηγορίας

 

Τυριέρες

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Τυριέρες

Στην σελίδα της Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα από ψυγεία φέτας άριστης ποιότητας για την συντήρηση και αποθήκευση των εμπορευμάτων σας. Ικανά να εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματός σας. Διαθέτουμε ψυγεία φέτας διαφόρων διαστάσεων τα οποία μπορούν να δεχθούν δοχείο φέτας αλλά και βαρέλια φέτας. Τα ψυγεία φέτας για βαρέλι έχου...

Στην σελίδα της Topfrost θα συναντήσετε μεγάλη γκάμα από ψυγεία φέτας άριστης ποιότητας για την συντήρηση και αποθήκευση των εμπορευμάτων σας. Ικανά να εξυπηρετήσουν τέλεια τις ανάγκες του καταστήματός σας. Διαθέτουμε ψυγεία φέτας διαφόρων διαστάσεων τα οποία μπορούν να δεχθούν δοχείο φέτας αλλά και βαρέλια φέτας. Τα ψυγεία φέτας για βαρέλι έχουν χωρητικότητα από 1-3 βαρέλια και τα ψυγεία για δοχείο φέτας έχουν χωρητικότητα 12, 16 και 28 δοχεία φέτας. Επίσης, διαθέτουμε ψυγεία φέτας με ή χωρίς μηχανή.

Η Topfrost διαθέτει την δική της ομάδα service. Με την αγορά του προϊόντος παρέχεται στους πελάτες μας After Sale τεχνική εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας, ένας εκπρόσωπος της Topfrost είναι στην διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις Τυριέρες.

Περισσότερα

Τυριέρες  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.