Φραπιέρες

Στην Topfrost θα βρείτε διάφορες προτάσεις από φραπιέρες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι φραπιέρες της Topfrost είναι ιδανικές για επαγγελματική χρήση. Κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι σας παρέχουν σταθερότητα στην παρασκευή ποτών, καφέ, milkshake και άλλων ροφημάτων. Είναι εύκολες στον καθαρισμό καθώς το shaker αποσπάται και μπορεί να μπεί σε πλυντήριο πιάτων. Διαθέτουν ισχυρό κινητήρα δύο ταχυτήτων ο οποίος αναμιγνύει τέλεια τα ροφήματά σας και τα δίνει μοναδική υφή.    

Επειδή στην Topfrost οι πελάτες μας είναι σημαντικοί, σας  παρέχεται AfterSale τεχνική εξυπηρέτηση από την εξιδεικευμένη ομάδα service της εταιρεία μας. Η Topfrost είναι δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας Φραπιερων μας .

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας.